Maussen PR

UITNODIGING

Everkinetiq International lanceert wereldprimeur van Nederlandse bodem op energievakbeurs 2009
Kleine windturbine haalt allerhoogste rendement

Op 6 oktober lanceert Everkinetiq International haar nieuwste micro-windturbine. De turbine zal een belangrijk Nederlands exportproduct worden waarmee Nederland in de sector van duurzame, groene energie internationaal een voorname positie zal innemen. De lancering van deze wereldprimeur vindt plaats tijdens Energie 2009, Nederlands grootste energiebeurs van 6 t/m 8 Oktober in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

Bij interesse verzoeken wij u een reply met uw contactgegevens naar mariette.vanderheide@maussen.com te sturen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen sturen wij u een gratis toegangskaart voor Energie 2009 toe.

Een voorproefje
De micro-windturbine is met een strakke vormgeving speciaal bedoeld voor de bebouwde omgeving. Door het revolutionaire, innovatieve ontwerp en de geïntegreerde systemen haalt de windturbine het hoogste rendement in zijn soort, hoger dan de bij zonne-energie te behalen rendementen. De turbine is tevens voor een groot aantal toepassingen inzetbaar, zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren. De kleine windturbine verdient zich binnen 7 tot 8 jaar, zonder subsidie, volledig terug.

Over Everkinetiq International
Everkinetiq International levert, ontwikkelt, produceert en adviseert over decentrale duurzame energieoplossingen. Met een landelijk netwerk van erkende installateurs levert Everkinetiq, zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheden, volledig geïnstalleerde producten zoals zonnepanelen, zonneboilers, energiebesparende verlichting en microwindturbines. Het bedrijf is opgericht door ervaren ondernemers en milieudeskundigen die geloven in de kracht van duurzame energiebronnen, mits het gebruik hiervan betaalbaar en betrouwbaar is. Everkinetiq staat aan de bron van nieuwe technieken en producten. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Nederlandse producenten.




Maussen PR