Ordina Beheer NV

Aandeel Ordina AMX EUR 4,36

Verschil
1,40 % 1,40

okt06

Ordina wint HP Partner Award

6 oktober 2009 - Nieuwsflits

«

Ordina ontving tijdens de jaarlijkse HP Crosstalk een Award voor HP Enterprise Storage & Servers (ESS) Partner of the Year. Ordina won deze Award vanwege de beste verkoop van de storageoplossingen Blades en EVA's in combinatie met hoogwaardige kennis van en ervaring met diverse ICT-omgevingen.

Juryrapport

Het juryrapport zegt: "Ordina is een krachtige partner die in staat is om klanten te voorzien van de nieuwste, innovatieve HP storage producten, zoals Extreme Datastore en IAP. Met het Ordina Utility Datacentre op basis van HP Blades en EVA garanderen zij een flexibele en betrouwbare outsourced omgeving voor ruim honderd klanten. De succesvolle samenwerking tussen Ordina en HP heeft geleid tot de verkoop van een gezonde mix van HP hardware- en installatiediensten. In combinatie met hoogwaardige kennis door gedegen consultants is Ordina een HP preferred partner om trots op te zijn en daarom een terechte winnaar."

Partnership Ordina en HP

Ordina en HP bundelen hun krachten bij het adviseren van klanten over toegesneden oplossingen tegen een interessante prijs. De vraag van de business staat hierbij altijd centraal. Zo ontstaat een toekomstgerichte en vaak innovatieve oplossingscombinatie van infrastructuur en aanvullende diensten. Ook in de datacenters van Ordina, waar een groot aantal bedrijfsapplicaties van klanten wordt gehost, zet Ordina de beste HP-apparatuur in.