AEGON
AEGON Bank lanceert AEGON Autoverzekering Online

Vandaag lanceert AEGON een nieuwe autoverzekering op www.aegonbank.nl: AEGON Autoverzekering Online. Deze verzekering past geheel binnen het huidige tijdsbeeld, is in simpele stappen direct af te sluiten, biedt de klant een scherpe premie en is direct aanpasbaar en maandelijks opzegbaar.

De AEGON Autoverzekering Online is af te sluiten via www.aegonbank.nl. Naast het feit dat de verzekering direct aanpasbaar en maandelijks opzegbaar is biedt de autoverzekering onder meer: een BM ladder tot 80%, een scherpe prijsstelling, een standaard dekking voor hulpverlening en schade aan eigen voertuigen en een eigen risico van EUR 200,-. Meer informatie over de AEGON Autoverzekering Online vindt u op: www.aegonbank.nl/landingspagina_aom.

Al eerder heeft AEGON aangekondigd AEGON Bank te willen positioneren als het directe bedrijf van AEGON. Zeker 50% van de autoverzekeringen worden momenteel online direct door klanten gesloten. Klanten kiezen nu eenmaal zelf voor een distributiekanaal en AEGON wil daarom geen kanaal uitsluiten. Hiervoor worden specifieke producten voor online verkoop (e-proposities) ontwikkeld, want deze vorm van distributie vraagt om specifieke producten die ook zonder persoonlijke advisering afgesloten kunnen worden.

De AEGON Autoverzekering Online is de eerste e-propositie die AEGON nu via AEGON Bank aan gaat bieden. Daarnaast biedt AEGON het intermediair vanaf vandaag een white label Auto-op-Maat verzekering aan die de verzekeringsadviseur op de eigen website kan plaatsen. De verzekeringsadviseur kan daarnaast het white label ook aanbieden aan zakelijke klanten ten behoeve van bijvoorbeeld
personeelsarrangementen. Op deze wijze helpt AEGON het intermediair op weg bij online verkoop met een product en tool dat speciaal voor hen ontwikkeld is en verschillende verkoopmogelijkheden biedt.

Productinformatie AEGON Autoverzekering Online


* online te sluiten via AEGON Bank

* nieuw product

* alleen personen auto's

* waarde tot EUR 70.000,-

* B/M ladder tot 80%

* geen bonusbescherming binnen B/M-ladder bij terugval

Aanvullende dekking

* ongevallen inzittenden

* bestuurder en inzittenden

* rechtsbijstand motor

Opzeggen en aanpassen

* opzegbaar per 1e van de volgende maand (dus maximaal 1 maand opzegtermijn)

-dagelijks aanpasbaar

Schadeherstel

* verplicht via Schadegarant & Glasgarant

Eigen risico

* eigen risico EUR 200,-