Humo-ticket voor De Helaasheid der Dingen ook geldig bij Utopolis

06/10/2009 12:29

UTOPOLIS BELGIUM

Het gratis bioscoopticket voor 'De Helaasheid der Dingen' dat lezers van Humo vandaag bij hun magazine ontvangen, geldt ook in Utopolis. "Bezoekers zullen ook bij Utopolis van deze mooie actie kunnen genieten," aldus woordvoerster Tanja Piessens. "Zich simpelweg met de cheque aanbieden aan de Utopolis-kassa's volstaat."

Vanaf vandaag verdeelt Humo een gratis cheque voor 'De Helaasheid der Dingen', ter waarde van een Kinepolis-ticket voor de film. Ook bezoekers van Utopolis zullen deze cheque vanaf 7 oktober, wanneer de verfilming van Dimitri Verhulsts cultboek in première gaat, kunnen inwisselen voor een gratis Utopolis-ticket voor de film.

Bezoekers hoeven daarvoor niet te reserveren, zoals bij Kinepolis. "Klantvriendelijkheid en toegankelijkheid staan bij ons als gezellige buurtcinema voorop: mensen moeten zich bij ons gewoon aanmelden aan de kassa*", aldus woordvoerster Tanja Piessens.

"We willen ons publiek de kans niet ontzeggen om gratis van de Belgische Oscarinzending te genieten," gaat Piessens verder. "Met onze vestigingen in provinciesteden zoals o.a. Mechelen en Turnhout, hebben we in het verleden al gemerkt dat ons publiek vragende partij is voor dit soort films: mensen komen graag naar de betere Vlaamse film kijken in 'hun' buurtcinema.

We willen mensen de gelegenheid bieden om in de allerbeste technologische condities van deze Vlaamse topper te genieten - daar staan we om bekend."

'De Helaasheid der Dingen' vertelt het verhaal van Gunther Strobbe (13), die samen met zijn vader Celle en zijn drie nonkels Breejen, Koen en Wieken bij zijn Meetje woont. De vier broers zijn na een reeks mislukte huwelijken teruggekeerd bij hun moeder. Het mannengezin leeft er in het smerigste kot van Reetveerdegem onder het motto "God schiep de dag en wij nietsnutten ons er doorheen". Alles laat vermoeden dat Gunther hetzelfde lot te wachten staat. Of kan hij ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

* De algemene condities van de cheque blijven van kracht. Zo geldt de cheque voor voorstellingen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, en dit tot en met 22/10/09.

Wenst u meer informatie over dit bericht?

Gelieve contact op te nemen met:

Tanja Piessens

Marketing & Sales Manager

Utopolis Belgium nv

T: +32 15 56 08 35

M: +32 473 302 896

tpiessens@utopolis.com

www.utopolis.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel