Ingezonden persbericht


()
GPXS Services en PC-WARE sluiten samenwerkingsverband One-stop shop voor BlackBerry-gebruikers

Amsterdam, 6 oktober 2009 ­ BlackBerry-dienstverlener GPXS Services en IT-dienstverlener PC-WARE Information Technologies BV hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Deze voorziet erin dat PC-WARE zijn klanten naast licenties voor BlackBerry-software ook het GPXS-pakket van Managed Services-diensten op het gebied van installatie, beheer, support, training en consultancy kan leveren. Door deze samenwerking ontstaat er een one-stop shop voor de klanten van PC-WARE met betrekking tot hun mobiele communicatie op basis van het BlackBerry-platform.

Steeds meer bedrijven stellen hun medewerkers in staat om mobiel te communiceren met de smartphones van BlackBerry. Daardoor neemt ook de behoefte aan specifieke BlackBerry-toepassingen en bijbehorende services toe. Met de samenwerking spelen de twee bedrijven in op deze toenemende vraag.

Ruud Kaitjily, Business Development Manager GPXS Services: "Klanten willen maximaal profiteren van de mogelijkheden van mobiele communicatie. Wij helpen klanten daarmee met een breed aanbod van diensten en specialistische kennis. Zo behalen klanten een optimaal rendement uit hun investeringen in het BlackBerry-platform."

Ricardo Koelemij, commercieel directeur PC-WARE Information Technologies BV: "Wij werken op bijzonder prettige wijze samen met GPXS Services bij de invulling van mobiliteitsoplossingen. Beide partijen profiteren van elkaars kennis en ervaring. Inmiddels zijn de eerste klanten naar volle tevredenheid geholpen met hun mobility-vraagstuk."

Over PC-WARE
PC-WARE Information Technologies BV is een toonaangevende, onafhankelijke IT-dienstverlener. De kernactiviteiten bestaan uit de licentieverlening van standaardsoftware, advies op het gebied van licentieovereenkomsten en Software Asset Management. Het bedrijf heeft vestigingen in 25 landen in Europa, Afrika en Azië en heeft ca 1.600 medewerkers in dienst. Zij bedienen ongeveer 85.000 klanten in de commerciële sector en de overheid. Voor meer informatie: www.pc-ware.nl.

Over GPXS Services
GPXS Services is de toonaangevende leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones in de Benelux. Honderden klanten maken reeds gebruik van de specialisten van GPXS Services voor BlackBerry-beheer, -training en -support, en voor implementatiediensten. Alle consultants van GPXS zijn RIM-gecertificeerd. GPXS is Alliance Member van Research in Motion (RIM). GPXS Services werkt nauw samen met partners en telecomoperators. Voor meer informatie: www.gpxs.net.

Noot voor de redactie (