Ingezonden persbericht


Persbericht

Kingston Digital en SPYRUS sluiten partnerovereenkomst Nieuwe USB flash drives bieden overheden en bedrijven onovertroffen beveiliging

Amsterdam, 6 oktober 2009 - Kingston Digital, Inc., de flash-geheugen dochteronderneming van Kingston Technology Company, Inc,. 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, heeft een partnerovereenkomst gesloten met SPYRUS, Inc.. De laatste is toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling en productie van geavanceerde en op hardware gebaseerde encryptie, authenticatie. Daarnaast maken zij producten voor de beveiliging van digitale inhoud. Dankzij deze overeenkomst kan Kingston Digital de gepatenteerde Secured by SPYRUS(TM)-technologie toevoegen aan de Kingston DataTraveler® USB flash drives. Op die manier levert Kingston Digital een ongeëvenaard niveau van beveiliging en encryptie voor overheden en bedrijven wereldwijd.

"De op hardware gebaseerde beveiliging van SPYRUS is in eerste instantie specifiek ontworpen om gevoelige gegevens van het Amerikaanse Ministerie van Defensie te beschermen. Samen met Kingston introduceren we in meer dan 100 landen de sterkste beveiliging die beschikbaar is voor overheden en bedrijven", zegt Burt Tregub, Vice-President of Corporate Development bij SPYRUS. "Onze bewezen technologieën overtreffen alle andere oplossingen bij de beveiliging van klantgegevens tegen cybercriminaliteit, cyberaanvallen en verlies van gegevens."

"Hierdoor kunnen we voldoen aan de recente vereisten voor veilige USB Flash drives voor overheidsinstellingen die gevoelige informatie beheren. Toepassingen zoals Suite B-compliance en de XTS-AES Mode of Operation zijn voorbeelden van de geavanceerde cryptografische capaciteiten waar we nu toegang toe hebben", zegt Erik Vink, business development manager voor Kingston Technology in Nederland. "Kingston's gevestigde reputatie op het gebied van kwaliteit, dienstverlening aan klanten, wereldwijde distributiebereik en productiefaciliteiten in de VS, is bepalend voor onze mogelijkheid om één van de veiligste USB flash drives te kunnen leveren."

Sinds de oprichting in 1992 heeft SPYRUS nauw samengewerkt met afdelingen van de Amerikaanse overheid om beveiligingstechnologieën te ontwikkelen die voldoen aan de strikte standaarden om het land te beschermen.

Kingston's eerste ultra-veilige USB flash drive met Secured by SPYRUS technologie wordt in Q4 2009 op de markt gebracht. Kijk voor meer informatie op http://www.kingston.com/europe.

Bekijk de nieuwe Kingston consumentenwebsite vol nieuws, wedstrijden en tips & tricks: www.rememberkingston.com