Ingezonden persbericht


Persinformatie

Modellen community www.Modelsweb.nl vanaf nu gratis

Amsterdam, 6 oktober 2009 - Met ingang vanaf vandaag is de social community voor en over modellen, www.modelsweb.nl, kosteloos. Ambitieuze modellen kunnen zich voortaan gratis op het platform inschrijven.

Eigen portfolio
Modelsweb biedt modellen, aanstormend modellentalent en oriënterende modellen de mogelijkheid om online hun eigen portfolio aan te maken, zichzelf te profileren en de interactie met elkaar aan te gaan. Daarnaast geven professionals uit het vak tips over het bestaan als model. Dirk Taat (http://www.modelsweb.nl/video/dirk-taat) deelde onlangs in een interview zijn beleving als model. Binnenkort vertelt Kim Feenstra over haar ervaringen.

Castings en wedstrijden
Op www.modelsweb.nl worden regelmatig castings en wedstrijden gehouden. Een succesvolle casting was die van "Project Catwalk". 2 leden van Modelsweb werden gekozen om als model aan het programma deel te nemen. Uitzendingen hiervan begin 2010 op RTL 5. Een leuk weetje is dat Lianne(http://www.modelsweb.nl/profile/LianneBakker?xg_source=profiles_memberList), deelneemster aan Benlux Next Top Model ook lid van Modelsweb is.

Voor meer informatie kijk op : www.modelsweb.nl

Over Modelsweb
Modelsweb is opgericht in 2009 en gevestigd in Amsterdam in het World Fashion Centre. Modelsweb is een dynamische (online) community rondom mode, waar (aankomende) modellen, fashionista's, mode-experts (stylista's, visagisten, fotografen, designers), modellenbureau's en merken de interactie met elkaar aangaan. Modelsweb is informatief, een bron van kennis in tekst en beeld. Het is vooral een hotspot die op meerdere manieren relevant is voor haar leden, waarde creëert zonder het verlies van de fun factor. Daarnaast op een leuke manier een transparant beeld van de modelscene te creëren.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht