Ingezonden persbericht


Vier nieuwe leden en nieuw magazine voor Relais

In deze hectische tijden is de wereld vol kansen en zijn er restaurants die gewoon doorgaan met te doen waar ze goed in zijn. Zo presenteerde Relais Restaurants, tijdens een feestelijke presentatie in een bomvol restaurant Het Seminar in het Twentse Zenderen, het nieuwe magazine 'Relais', een cadeautje dat gratis aan alle gasten zal worden meegegeven. Verder werden er vier nieuwe leden gepresenteerd: restaurant Silvester's te Sittard van Monique en Silvester Heijligers, restaurant Klein Paardenburg te Ouderkerk aan de Amstel van Dennis Bitter, restaurant Divinatio te Utrecht van Wim en Sylvia Wiersma en De Roskam te Gorssel van Cees Oxener.

Meester-kok Jelle Wagenaar presenteerde een vorstelijk diner met o.a. Krokant gebakken kalfszwezerik met kalfswang en knolselderij mousseline en Cheesecake van Deldense geitenkaas een prachtig gerecht waar internationale invloeden en de regio samen kwamen Voorzitter Freddy Bult, in het dagelijks leven uitbater van De Herberg van Smallingerland in het Friese Rottevalle straalde: "Dit is precies waar wij als Relais Restaurants voor staan", zo verklaarde de voorzitter. "Niet thuis op de bank blijven miezeren over de recessie, maar samenkomen, elkaar inspireren met ideeën en genieten van pure, eerlijke gerechten en mooie wijnen." Ook Carel Heijne, éminence grise van de Relais Alliantie mocht tevreden zijn. In recessietijd wist hij toch weer genoeg wijnleveranciers en andere bedrijven enthousiast te maken voor participatie in het magazine. "Het ging natuurlijk wel wat moeilijker dan eerdere edities", zo legde de gemoedelijke Brabander uit. "Maar we hebben tegen elkaar gezegd: al moeten we een iets dunnere editie maken dan we gewend zijn: er komt in ieder geval weer een gratis magazine." Voorzitter van het Gastvrijheidgilde en Relais lid Ton Ververs riep op tot positivisme; "Blijf gastvrij voor elkaar, zonder te klagen, dat is onvoorwaardelijke gastvrijheid".

Het magazine is een uitgave van NARVIC Communicatie. Dit Friese bureau is gespecialiseerd in Public Relations, Relatiemarketing en customer media en werkt onder andere voor Arriva, Relais Restaurants, Trustus Vermogensbeheer en diverse overheden.
---