Nieuwe uitgave "De overstap maken van PC naar Mac"


Het eerste Nederlandse boek over OS X Snow Leopard

EDE, 20091006 -- Van de uitgeverij MW eboeken verscheen op 4 oktober een herziene uitgave van de MacWegwijzer "De overstap maken van PC naar Mac (de Snow Leopard versie)". Het is daarmee het eerste Nederlandstalige boek over Apple's nieuwste besturingssysteem OS X Snow Leopard

"De overstap maken..." is het meest uitgebreide naslagwerkje van Nederlandse bodem voor iedereen die de overstap van een PC naar een Mac overweegt of die overstap al heeft gemaakt. Het bevat nuttige informatie om een overstap te kunnen afwegen en een uitgebreide handleiding voor OS X Snow Leopard. Het eboek staat boordevol tips over het gebruik van Mac's, programma's voor de Mac en informatie over tijdschriften, boeken en internetbronnen over de Mac.

Met de komst van Windows 7 is het natuurlijk extra spannend. Is de overstap maken nog wel de moeite waard? In het eboek worden beide besturingssystemen zakelijk met elkaar vergeleken. Nog voordat Microsoft een antwoord heeft kunnen geven op OS X Leopard, door met Windows 7 te komen, legt Apple al een verbeterd besturingssysteem, OS X Snow Leopard, op de mat. Windows 7 is duidelijk een stap voorwaarts is ten opzichte van XP en Vista. Maar OS X Snow Leopard heeft op belangrijke onderdelen meer te bieden. Is het dus nog altijd de moeite waard om over te stappen? Het antwoord in dit eboek is nog steeds een duidelijk "Ja".

Het boek gaat in hoofdlijnen over de volgende onderwerpen:
* Waarom zou ik overstappen van PC naar Mac?
* Hoe zit een Macbook of iMac in elkaar?
* Hoe werkt OS X Snow Leopard (Een complete handleiding)
* Wat zijn de verschillen met Windows 7 (en XP en Vista)?
* Wat zijn de beste programma's voor de Mac
* Hoe gebruik je Windows op een Mac?
* De extra's van een Mac: Veiligheid, onderhoud en backups
* en nog veel meer.....

Het eboek kenmerkt zich door een groot gebruiksgemak. Je kunt via interne linken, via de pdf-inhoudsgave, via de 11 Wegwijzers en met trefwoorden razensnel door het boek bladeren naar het onderwerp dat je zoekt. Het bevat bovendien vele verwijzingen naar extra informatie op het internet, waardoor het eboek je toegang biedt tot een schat aan informatie over Apple-computers,het besturingssysteem en programma's voor de Mac.

"De overstap maken... van PC naar Mac, de Snow Leopard versie", bevat 210 pagina's en kost slechts ¤ 10,00. Daarbij is een update-service voor 2 jaar inbegrepen.
Het eboek is uitgebracht onder ISBN-nummer 978-90-79545-07-0 en is uitsluitend via internet verkrijgbaar bij de uitgever: www.macwegwijzer.nl.





Ingezonden persbericht