Published: 18:26 06.10.2009 GMT+1 /Source: Thunderbird Resorts Inc. /NYS: TBI /ISIN: VGG885761061

Thunderbird Resorts Inc.: Vervolg op het Beneficial persbericht van 5 oktober 2009

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - October 06, 2009) - Thunderbird Resorts Inc. (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteert het volgende: Op 8 september 2009 rapporteerde Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "de Groep") een kopie van een ongevraagde brief ("de BHI brief") van Beneficial Holdings, Inc. ("BHI"), gedateerd op 1 september 2009. De BHI brief was bedoeld als een aanbod om een meerderheid van de Thunderbird openstaande of gewone aandelen op te kopen.

Ondanks het feit dat BHI in persberichten van 10 en 16 september 2009 verklaarde dat ze "discussies wensten te starten met TBIRD" en dat "ze volledig van plan zijn TBIRD aan te spreken met een poging tot wederzijds gunstige discussies", heeft TBIRD sinds de BHI brief van 8 september 2009 geen bijkomende communicatie ontvangen van BHI, noch heeft TBIRD informatie ontvangen die de geloofwaardigheid van het aanbod bevestigde of de conformiteit van BHI met de toepasselijke wetgeving.

Op 5 oktober 2009 werd gerapporteerd in een persbericht uitgevaardigd door BHI dat BHI geen aanbesteding zou indienen voor de Thunderbird aandelen bij de Autoriteit Financiële Markten.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merk casino en horeca diensten, toegespitst op markten in Centraal- en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en India. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep is beschikbaar op de website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de reële resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van de Groep omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van de Groep die op regelmatige basis ingediend wordt bij NYSE Euronext Amsterdam en andere regulerende autoriteiten.

Contactpersonen:
Thunderbird Resorts Inc.
Kevin McDonald
Investor Relations
(858) 668-2503
kevin.mcdonald@thunderbirdresorts.com

Thunderbird Resorts Inc.
Michael G. Fox
Chief Financial Officer
(507) 223-1234 (Panama)
mfox@thunderbirdresorts.com of info@thunderbirdresorts.com
www.thunderbirdresorts.com