Gemeente Lingewaard


Openbare vergadering gemeenteraad

De gemeenteraad komt op woensdag 7 oktober én op donderdag 8 oktober 2009 bijeen voor openbare vergaderingen in het OBC Junior college, Drieske 4 te Bemmel. De vergaderingen beginnen om 19.30 uur.

In verband met het groot aantal onderwerpen zal de gemeenteraad in oktober op hoogstwaarschijnlijk twee opeenvolgende avonden vergaderen.

De vergadering op woensdag 7 oktober begint met een vragenronde. Raadsleden kunnen vanaf 19.30 uur aan burgemeester en wethouders vragen stellen. De vragenronde is bij uitstek dé plaats voor raadsleden om met de burgemeester en/of de wethouders van gedachten te wisselen over de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast komt deze vragenronde de herkenbaarheid van de controlerende taak van de raad ten goede.

De agenda voor deze avonden zal worden gepubliceerd in Het Gemeente Nieuws van woensdag 7 oktober a.s. en is tevens vanaf woensdag 30 september te raadplegen via deze link.

De agenda en de onderliggende stukken liggen ter inzage vanaf de maandag voorafgaand aan de verga-dering in de informatiehoeken in de gemeentekantoren.