Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 07-10-2009

Politie arresteert Tilburger wegens huiselijk geweld

TILBURG: De politie heeft dinsdagmiddag kort na 16.30 uur een
29-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn vriendin regelmatig te slaan. Bovendien wordt de vrouw naar eigen zeggen dagelijks tegen haar wil opgesloten in hun woning in
Tilburg-Zuid als de Tilburger weggaat. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Twee mannen aangehouden in gestolen auto

TILBURG: De politie heeft dinsdagavond rond 22.30 uur twee mannen aangehouden die in een gestolen auto reden. Het gaat om een 37-jarige man uit 's-Gravenhage en een 50-jarige Tilburger. Surveillerende agenten zagen de mannen in de auto over de Voltststraat rijden. Na een achtervolging met diverse politieauto's reed de Hagenaar zich
uiteindelijk klem in de St. Annastraat. Daarbij raakte de auto en een geparkeerde auto beschadigd. Beide verdachten zijn op het bureau voor verder onderzoek ingesloten. De auto werd maandagavond gestolen bij een sportschool aan de Goirleseweg in Tilburg.

Politie houdt Tilburger aan wegens zware mishandeling

TILBURG: Een 20-jarige Tilburger is woensdagmorgen op het bureau aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Hij zou op vrijdag 11 september in een kroeg op de Korte Heuvel een 21-jarige man uit 's-Hertogenbosch met een glas in zijn gezicht hebben geslagen. De directe aanleiding daarvoor is niet bekend. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor circa twintig hechtingen. De Tilburger, die zegt zelf ook een klap gekregen te hebben, is in verzekering gesteld.

Twee auto's gestolen bij inbraak autobedrijf in Oisterwijk

OISTERWIJK: Bij een inbraak bij een autobedrijf aan de Beneluxweg zijn woensdagmorgen rond 03.45 uur twee auto's gestolen. Het gaat om een VW Golf GTI (84-GJD-2) en een Audi A6 Allroad (15-HNR-6). Beide auto''s stonden in de showroom. De dieven hebben enkele ramen geforceerd om binnen te komen. Daarna is waarschijnlijk met een van beide auto's de pui van de showroom eruit gereden. De politie stelt een onderzoek in; beide auto's staan internationaal gesignaleerd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-10-2009 12:12 | © Regio Midden en West Brabant |