Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


Veelbelovende initiatieven gezocht in Amsterdam Zuidoost!
---

Veelbelovende initiatieven gezocht in Amsterdam Zuidoost!

7 oktober 2009

In opdracht van stadsdeel Amsterdam Zuidoost vonden in 2009 een serie WOMEN Inc Zuidoost debatavonden plaats. De debatten van Women Inc. Zuidoost spitsten zich toe op drie targets die door vrouwen in Zuidoost zelf zijn benoemd:

1. Bevorderen Economische Zelfstandigheid van vrouwen in Zuidoost
2. Diversiteit in beeld: verbeteren imago vrouwen Zuidoost
3. Emancipatie van het ouderschap in Zuidoost: Educatie en opvoeding

Stadsdeel Amsterdam Zuidoost en Women Inc. willen na deze reeks geslaagde debatavonden in Zuidoost de ontstane netwerken levend houden en ruimte bieden aan nieuwe ambitieuze ideeën en initiatieven. Om die reden roepen het stadsdeel en Women Inc. iedereen met een goed idee voor een project op een voorstel in te dienen bij het stadsdeel. Uitgangspunt is dat het project aansluit bij één van de 3 targets van Women Inc. Zuidoost. Binnen elke target wordt door stadsdeel Zuidoost een budget van

EUR 15.000,- beschikbaar gesteld voor de realisatie van een project.

Hoe dien ik een projectvoorstel in?
In de bijlage vindt u informatie over de criteria waaraan de projectvoorstellen moeten voldoen en de wijze van indiening, bestudeer deze zorgvuldig!

Iedereen met innovatieve, creatieve en ambitieuze ideeën wordt verzocht het projectvoorstel met alle verwachte onderdelen op te sturen naar:

Stadsdeel Zuidoost
Sector Maatschappelijk Ontwikkeling/ P&V
T.a.v. Jolanda Brils
o.v.v.: "Women Inc. Zuidoost"
Postbus 12491
1100 AL Amsterdam Zuidoost

U kunt uw voorstel bij voorkeur ook mailen naar: j.brils@zuidoost.amsterdam.nl

Alle voorstellen moeten binnen zijn op 1 november 2009. Aanvragen die na 1 november 2009 binnen komen of niet volledig zijn worden niet in behandeling genomen.

Toekenning: jurering, award-avond en afterparty! Uit alle binnenkomende voorstellen worden 3 initiatieven per target genomineerd. De in totaal 9 geselecteerde projecten worden voorgelegd aan een deskundige jury.

Op 20 november 2009 vindt in het Bijlmer Parktheater in Zuidoost de afsluitende Woman Inc. Zuidoost avond plaats waar de 9 genomineerde projecten zich presenteren aan de deskundige jury en het publiek. De jury baseert haar eindoordeel op het eerder beoordeelde projectvoorstel en de presentatie op de avond zelf.

Tijdens deze bijzondere award avond van 20 november 2009 worden de 3 winnaars bekend gemaakt die hun project mogen gaan realiseren. Het wordt een mooi programma met interessante gasten en acts en een gezellige afterparty.

Over het besluit van de jury en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.