Ingezonden persbericht


Edwin Peters nieuwe Reseller Channel Manager voor Intel Benelux

Peters volgt Guy Janssens op, die EMEA-channelfunctie gaat vervullen

Kontich, .. oktober 2009 - Intel benoemt met ingang van 1 november 2009 Edwin Peters tot Reseller Channel Manager voor de Benelux. Peters volgt in deze functie Guy Janssens op, die verantwoordelijk wordt voor de verkoop van Intels server-producten via het indirecte verkoopkanaal in EMEA.

Edwin Peters startte zijn loopbaan in 1998 bij de consumer electronics-divisie van Philips. Hij doorliep bij Philips verschillende functies op het gebied van verkoop, product marketing en management. In 2005 ging hij aan de slag bij Intel als Market Development Manager binnen het Intel Benelux consumerteam. In zijn nieuwe rol als Reseller Channel Manager staat hij aan het hoofd van indirecte verkoopkanaal van Intel Benelux. Peters treedt tevens toe tot het Intel Benelux managementteam.

Guy Janssens leidt voortaan het indirecte verkoopkanaal van Intels serverproducten, waaronder de Intel Xeon-processors, server building blocks, aangevuld met ethernet server adapters, RAID-controllers en solid state drives (SSDs). In zijn nieuwe functie is Janssens verantwoordelijk voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Janssens startte negen jaar geleden in het Intel Benelux channelteam, dat hij de afgelopen vier jaar ook leidde. Voor hij bij Intel kwam, was Janssens actief bij verscheidene Belgische distributeurs.



Ingezonden persbericht