Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

De X-factor voor innovatie

Op TV is de populariteit van zoektochten naar popstars, musicalsterren en bevlogen uitvinders inmiddels bewezen. Het betrekken van het kritische publiek hierbij is immens populair. RECRON begint, in samenwerking met HTC Advies uit Hoorn, dit najaar haar eigen zoektocht, die naar âDe meest innovatieve onderneming in de verblijfsrecreatie 2009â.

Via deze doorlink kunt u kennismaken met vijftig genomineerde bedrijven in vier categorieën. Hier kunt u uw stem uitbrengen. Aan de hand van de stemmen wordt een shortlist van de tien meeste innovatieve ondernemingen opgesteld. Deze ondernemingen worden geïnterviewd en onderzocht. Aan de hand van vooropgestelde criteria wordt dan uiteindelijk âDe meest innovatie onderneming in de verblijfsrecreatie 2009â bekend gemaakt.
De onderzoeken worden door HTC Advies uitgewerkt tot praktische tips en adviezen voor recreatieondernemers. Die bieden u vervolgens een handreiking om het innovatieve vermogen van ùw bedrijf te laten toenemen.
Natuurlijk kunt u de zoektocht volgen via de site van RECRON en Recreactie. De winnaar wordt begin 2010 bekend gemaakt en ontvangt een Innovatie Award uit de handen van Joep Thönissen (directeur RECRON) en Stefan Kraft van Ermel (directeur HTC Advies).

07 oktober 2009