Gemeente Nijkerk


Uitgifte bouwkavels in Middelaar 2e fase

De gemeente Nijkerk geeft in het plan Middelaar 2^e fase in totaal 12 bouwkavels in de vrije sector uit voor de bouw van vrijstaande woningen. Van de 12 uit te geven bouwkavels zijn er inmiddels 9 verkocht, waardoor er nog 3 bouwkavels uit te geven zijn. Deze 3 kavels worden uitgegeven door middel van verloting. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft deelname aan deze verloting, zoals sociale of economische binding.

Verloting
De bouwkavels worden verloot op woensdag 7 oktober 2009 om 19.30 uur in het Zalencentrum De Haen De Brink 10C, te Hoevelaken. De verloting wordt verricht door en onder toezicht van notaris Mr. J. Dijkstra te Hoevelaken.

Inschrijfformulier
Wilt u deelnemen aan de verloting, dan moet u het inschrijfformulier uiterlijk op woensdag 16 september 2009 vóór 12.00 uur ingevuld en ondertekend bij de gemeente Nijkerk indienen. Het inschrijfgeld moet uiterlijk vrijdag 18 september 2009 door de gemeente Nijkerk zijn ontvangen.

Inschrijfgeld
Tegelijk met het indienen van het inschrijfformulier dient u éénmaal 2.000,- over te maken op bankrekening 3778.73.500 van de gemeente Nijkerk, onder vermelding van Inschrijfgeld bouwkavel (naam belangstellende). Wordt het inschrijfgeld overgemaakt via een rekening met een andere naam dan die van de inschrijver, vermeld dan duidelijk om wie het gaat.


* Wanneer aan u geen bouwkavel wordt toegewezen, dan krijgt u het inschrijfgeld terug. De gemeente vergoedt overigens over dit bedrag geen rente.


* Wanneer aan u wel een bouwkavel wordt toegewezen, dan wordt het inschrijfgeld verrekend met de koopsom. Het inschrijfgeld wordt terugbetaald nadat de toewijzingsronde van de eventueel overgebleven kavels aan de reservelijst heeft plaatsgevonden (zie hieronder).

Let op: aanmelding voor de verloting wordt beschouwd als acceptatie van de toe te wijzen bouwkavel. Dit betekent dat u bij de inschrijving voor de verloting ook bekend bent met de verkoopvoorwaarden en deze daarmee ook accepteert. Dit inclusief de regels van het beeldkwaliteitsplan van het plan Middelaar 2^e fase.
- Informatie en uitgifteprocedure