Politie Twente

Persbericht Politie Twente

Oldenzaal, 29 september 2009

Openingstijden Steunpunt Politie Twente in Ootmarsum

Vanaf woensdag 7 oktober 2009 is het steunpunt van de politie Twente in Ootmarsum, gevestigd aan de Parkstraat, weer iedere woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur geopend. U kunt hier dan terecht voor het doen van meldingen of aangiftes. In de afgelopen zomermaanden was het steunpunt van de politie Twente in Ootmarsum op de woensdagmiddagen gesloten. Deze keuze was gemaakt om de inzet van de politie op straat te kunnen garanderen in de zomerperiode.

Openingstijden overige politievestigingen in de gemeente Dinkelland Het politiebureau in Denekamp is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en het politiesteunpunt in Weerselo, gevestigd aan de Legtenbergerweg is iedere dinsdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Openingstijden van de hoofdbureaus van de Politie Twente De vier hoofdbureaus van de politie Twente in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo zijn altijd geopend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Telefonische bereikbaarheid
De politie Twente is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844, 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor niet-spoedeisende zaken. Voor noodsituaties kan er altijd gebeld worden met het alarmnummer 112.

Internetaangifte
Internet is een middel dat ingezet kan worden bij het doen van veel aangiftes. Bezoek hiervoor de website van de politie Twente, www.politie.nl/twente, een bezoek aan een politiebureau is dan niet meer nodig.