Gemeente Zandvoort


Voorproefje lekkerste Kinderboekenweek

Het is de Week van de Smaak en Bibliotheek Duinrand neemt vast een voorschot op de lekkerste Kinderboekenweek (woensdag 7 t/m zaterdag 17 oktober). U kunt nu al langskomen om kaartjes te kopen voor de smakelijke activiteiten.

De Kinderboekenweek 2009 wordt de lekkerste Kinderboekenweek ooit. Onder het motto Aan tafel! - eten en snoepen in kinderboeken zullen boeken centraal staan waarin door kinderboekenauteurs bedacht eten een rol speelt. De activiteiten van Bibliotheek Duinrand zijn ook om van te smullen en de kaartjes zijn al verkrijgbaar:

Kindertheater Kees en Koos met de voorstelling 'Sambal bij?'

Twee zussen uit Assen krijgen van Pa nog één kans: ze beginnen een Chinees restaurant. Maar ... de kreeft wil de soep niet in en de kakkerlakken eten de laatste verse slablaadjes op. Alleen de kinderen in het publiek kunnen de zussen nog helpen. 'Sambal bij?' is een kleurrijke en spannende muzikale voorstelling. Het publiek helpt mee een oplossing te vinden voor de problemen van de zussen.

K' On tour brengt de "Reuzenperzik" naar het beroemde boek van Roald Dahl Over James , die weet te ontsnappen aan zijn vreselijke tantes, in een reusachtige perzik kruipt en daarna een reeks avonturen beleeft, die niemand voor mogelijk had gehouden.

Voor kinderen van 6-8 jaar. De kaartjes kosten ¤ 2,50 en zijn te koop in de bibliotheek.

Workshop High-tea voor kinderen van 8 - 12 jaar.

Sandwiches, wraps en nog meer lekkere dingen: samen gaan we een High-tea voorbereiden en opeten. Trek je mooiste kleren aan (maar neem wel een schort mee) en nodig je vader of moeder uit op de thee.

Een kaartje kost ¤ 2,50 en is te koop in de bibliotheek

Kijk voor meer informatie en vestigingen op: www.bibliotheekduinrand.nl