Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Walsoorden, 7 oktober 2009 - Na jaren succesvol te zijjn in de erotiekbusiness, heeft Pabo besloten haar productaanbod uit te breiden en vanaf nu werkelijk elk wat wils aan te bieden. Het concern blijft trouw aan het concept van erotiek voor iedereen. Met het compleet nieuwe assortiment, kan nu iedereen vanaf de bank iets van zijn of haar gading bestellen bij de erotisch provider.

In november a.s. viert Pabo haar 25-jarig jubileum en dit viert het bedrijf op heel gepaste wijze. Het is altijd al de wens van de harde kern van de klanten geweest om méér dan pittige lingerie, sexy kleding, stimulerende drankjes, erotische toys en opwindende dvd's on-, offline te kunnen bestellen bij hun favoriete leverancier. Pabo had eerder het assortiment al uitgebreid met erotische gadgets, sexy dekbedden, shaving & styling, welness- & sportproducten én alles voor een weldoende aromatherapie en een optimaal verzorgd lichaam.

Nu gaat het bedrijf nog een stapje verder en biedt ook nuttige attributen voor de keuken aan. Daarnaast vind je een tv, dvd-speler met karaoke-apparatuur, originele spywear, trendy PC-accessoires én juwelen en parfums van bekende merken. En wat de geurtjes betreft, komt Pabo helemaal tegemoet aan de klant: het bedrijf betaalt de btw, dus het overbekende 'tax free' is nu ook vanaf de bank thuis een feit!

Voor veel klanten is Pabo allang een vertrouwde, favoriete thuiswinkel. Met het nieuwe aanbod hoopt de gigant ook andere mensen te overtuigen van haar kwaliteit, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Met de leuke, nieuwe variëteit wordt het voor iedereen een stuk gemakkelijker, gezelliger - en dus goedkkoper - om thuis een feestelijke en gemoedelijke avond door te brengen.

Het nieuwe assortiment - en het vertrouwde sppectrum - zal de eerstvolgende weken groots onder de aanndacht gebracht worden met een grote reclame campagne op o.a. Radio538. Kijk voor meer informatie op www.pabo.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE,

Ingezonden persbericht