Politie Limburg-Noord

Politie toont dezelfde dag foto overvaller bij Opsporing Verzocht en L1


Datum: 7-10-2009
Tijd bericht: 11:12
Plaats: Roermond
Omdat er dinsdag voor de vierde keer een drogisterij aan de Hamstraat in Roermond werd overvallen, heeft de politie dinsdagavond met urgentie de zaak getoond in het programma Opsporing Verzocht. Het is uniek dat de foto's van een overvaller direct dezelfde dag getoond worden bij Opsporing Verzocht. De officier van justitie heeft hier toestemming voor gegeven om snel een einde te maken aan deze reeks overvallen. De overvallen worden steeds gepleegd door dezelfde man.

Ook de regionale zender L1 toonde dinsdagavond de foto van deze overvaller op hun site. Naar aanleiding van de zaak bij Opsporing Verzocht kreeg de politie in ieder geval 1 bruikbare tip die door de politie onderzocht wordt. Doordat de lijnen tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht overbelast waren in verband met het groot aanbod aan getuigen in de zaak Hoek van Holland, is het mogelijk dat getuigen van deze overval de politie niet hebben kunnen bereiken. De politie vraagt deze mensen dringend de politie nogmaals te bellen. De zaak is terug te zien op de site van www.opsporingverzocht.nl en L1. Daarnaast zal de politie vandaag ook de foto's plaatsen op www.politielimburgnoord.nl en Twitter.

Mensen kunnen bellen met: Opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7060. Daarnaast kunnen mensen ook mailen naar: opsporingsberichten@limburg-noord.politie.nl.