Ingezonden persbericht

Persbericht

Trinicom introduceert Trinicom T5 met belangrijke T5 Campagnemodule

Nieuwe release 5.11.0 uitgerust met veel extra functionaliteit

Wilp, 08 oktober 2009 - Trinicom, marktleidend leverancier van geavanceerde softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, lanceert de nieuwe release van haar Trinicom T5: versie 5.11.0. De release bevat ook een nieuwe module, T5 Campagnes, waarmee outbound gesprekken campagnematig binnen T5 effectief afgehandeld worden. De nieuwe versie werd tijdens een tweetal webinars voor Trinicom klanten enthousiast ontvangen.

Binnen de T5 Campagne module wordt bepaald welke agents voor welke campagnes actief dienen te zijn - al dan niet op basis van bepaalde vaardigheidsgroepen. Scripts, gemaakt door de script editor zijn eenvoudiger te definiëren en kunnen tekst, open vragen, single select vragen en multiple select vragen bevatten. De scriptresultaten worden in T5 vastgelegd en aan de contacthistorie toegevoegd. Het is voor agents eenvoudig om bellijsten te genereren op basis van T5 of de import van een bestand, maar ook om belbestanden up to date te houden.

Naast de nieuwe Campagne module is Trinicom T5 uitgerust met extra functionaliteiten, zoals een aangepaste lay-out van de antwoordsuggesties en het gebruik van (T5) Hypersearch bij antwoordsuggesties. Tevens is het zoeken en tonen in het beheer van de kennisbank uitgebreider en zijn bij internetcontacten nu ook ontvangstbevestiging en bijlagen mogelijk. De Trinicom release 5.11.0 wordt uitgebracht met een nieuwe versie van de Analyse tool. Zoals bij elke release is ook deze uitgerust met een aantal bug fixes.

Programmabladen AKN testte als eerste Trinicom klant de T5 Campagne Bèta versie. Rob Eleveld, manager Klantmanagement bij Programmabladen AKN, is enthousiast: "Wij draaien sinds een paar maanden volledig op Trinicom, inbound en outbound. Zowel de T5 Campagne module als de andere modules ogen plezierig en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het grote voordeel van de toevoeging van de campagne module en de nieuwe functionaliteiten, is dat je in één systeem alle klantcontacten terugvindt: of dat nou vorig jaar of vandaag was, of de klant nu zelf contact opnam of dat wij contact met hem opnamen. Je laat aan de klant zien dat je precies weet wat zijn geschiedenis is, wat zeer belangrijk is in het kader van customer care."

"Ik ben zeer verheugd over het feit dat we wederom een nieuwe release aan kunnen kondigen!", zegt Wilco Rietberg, CEO van Trinicom. "Trinicom is voortdurend bezig met verdere uitbouw en verbetering van T5. Naast het afhandelen van inbound contacten in het contactcenter, hebben gebruikers van Trinicom T5 nu ook de mogelijkheid hun klanten proactief te benaderen met T5 Campagnes."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 - E-mail: trinicom@influx-pr.com, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel "De Lathmer" in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: Trinicom 5 (T5(TM)). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale T5 Web selfservice. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde Customer Interaction Management software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder Agis Zorgverzekeringen, Albert Heijn, Albumprinter, Arke, Cendris, Cheaptickets.nl, De Kindertelefoon, Rabobank, Telfort, Univé, Universiteit Utrecht en Vrij Uit. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.