Ingezonden persbericht

CABARETIÈRE VERONIQUE SODANO KOOKT OVER

Helmond- Cabaretière Veronique Sodano, de winnares van diverse Cabaret- en publieksprijzen, kookt over van enthousiasme als zij het heeft over Italië. Zij neemt dit gegeven heel letterlijk en bereidt daarom tijdens haar voorstelling 'Made in Italy', een heerlijk Italiaans gerecht met De Cecco producten.

In 'Made in Italy' verleidt Veronique je tot "La Dolce Vita" met haar kookkunsten, haar decolleté en haar twee muzikanten, tevens familie, want uiteindelijk gaat er niet boven: La Famiglia en...de Italiaanse keuken. Deze voorstelling is vanaf heden te zien door heel het land. Veronique zal doorkoken tot medio juni 2010.

De liefhebbers van de Italiaanse keuken maken tevens kans op 2 gratis theaterkaartjes. Hoe? De consument koopt eerst één van de vele De Cecco producten (www.dececco.it) met actiesticker die verwijst naar de actiesite www.cristofoli.nl. Eenmaal aanbeland op deze site voert men de speciale actiecode en gegevens in. En met een beetje geluk kan men tijdens de komende voorstelling de Italiaanse muziek horen, de dampende pasta zien en de romige tomatensaus ruiken. En dit alles onder begeleiding van Veronique Sodano.

Buon divertimento



Ingezonden persbericht