Ingezonden persbericht

Persbericht

Euroscript geselecteerd voor de ontwikkeling en uitvoering van de EMC | Documentum-oplossing voor documentbeheer bij Provincie Antwerpen

Bertrange/Eindhoven, 8 oktober 2009 - euroscript heeft vandaag aangekondigd dat haar dochterondernemingen euroscript Delt Netherlands en Belgium de Europese aanbesteding "Uitvoering van informatiseringsprojecten binnen een proces en documentenbeheersysteem (Documentum)" hebben gewonnen bij de provincie Antwerpen. Het aanbestedingscontract heeft in totaal een loopjaar van vijf jaar. Als één van de twee geselecteerde leveranciers zal euroscript diensten verlenen met betrekking tot de analyse en ontwikkeling van proces- en documentbeheertoepassingen op basis van EMC | Documentum v6.5.

Diverse administratieve afdelingen van de provincie Antwerpen werken momenteel net een casemanagementsysteem dat op een mainframe draait. Deze oplossing heeft echter haar grenzen bereikt en daarom heeft men besloten de administratieve processen naar een Documentum-platform over te brengen. De architectuur zal zo zijn opgebouwd dat nieuwe toepassingen gemakkelijk op het platform kunnen worden geïmplementeerd en dat onderdelen herbruikbaar zullen zijn.
Het project zal in verschillende fasen worden uitgevoerd en als alles volgens plan verloopt dan zal de huidige casemanagementoplossing die op een mainframe draait eind 2012 zijn uitgefaseerd.
"We zijn erg blij dat de provincie Antwerpen voor ons gekozen heeft", zei René Blanken, Managing Director van euroscript Delt Netherlands bv en euroscript Delt Belgium bvba/sprl. "Dit aanbestedingscontract zal onze oplossingsvaardigheid in documentbeheer en casemanagement versterken en het is opnieuw een erkenning van onze solide deskundigheid in EMC | Documentum, flexibiliteit en pragmatische projectbenadering."

Over euroscript Delt
euroscript Delt Netherlands BV / euroscript Delt Belgium BVBA - onderdeel van de euroscript groep (www.euroscript.com) - is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer. euroscript Delt heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. euroscript Delt is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux. Als officieel Documentum partner levert euroscript Delt tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerder­opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. euroscript Delt werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is euroscript Delt vaak nauw betrokken bij het Documentum 'new-product test- en release programma'. Hierdoor kan euroscript Delt zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van euroscript Delt halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.