ABVAKABO FNV

VPT Beurs: aanpak van agressie en geweld in publieke sector

Agressie tegen dienstverleners komt vaak voor en is een serieuze zaak. Daarom wordt er op 8 oktober een beurs georganiseerd voor werknemers die zich bezig houden binnen hun organisatie met de aanpak van agressie en geweld.

Onacceptabel
Hulpverleners, handhavers, toezichthouders en dienstverleners krijgen regelmatig te maken met agressie en geweld bij de uitoefening van hun publieke taken. "Agressie tegen dienstverleners komt vaak voor en is een serieuze zaak", volgens Minister Ter Horst in haar zomerstage als reporter bij EénVandaag. Daarom zijn veel werkgevers actief bezig om met verschillende maatregelen de hoeveelheid agressie en geweld in hun organisatie te verminderen.

VPT Beurs
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert op 8 oktober de VPT Beurs. Deze staat in het teken van kennis en informatie uitwisselen, het presenteren van praktijkvoorbeelden en het delen van persoonlijke ervaringen. Ook wordt de Veilige Publieke Taak AWARD uitgereikt aan de organisatie met de meest succesvolle aanpak van agressie en geweld tegen medewerkers met een publieke taak.

VPT Beurs
8 oktober 2009
10:00-16:00
De rijtuigenloods, Amersfoort

Uitnodiging VPT Beurs 8 oktober 2009
Inschrijven voor de VPT Beurs en het programma
15-09-2009, Algemeen | Meer over: agressie, geweld