Erasmus Universiteit Rotterdam

Nova College Tour met Steve Ballmer (Microsoft) als hoofdgast

Datum
Van: 08 oktober 2009 13:00

---

Locatie:
Sorbonnezaal

Toelichting
Op donderdag 8 oktober 2009 is Steve Ballmer, de opvolger van Bill Gates, te gast bij het Tv-programma NOVA College Tour dat wordt opgenomen op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

NOVA College Tour met Steve Ballmer (Microsoft) op universiteit

Heb je altijd al de CEO van Microsoft willen ontmoeten? Een man die 15 miljard dollar heeft verdiend als werknemer van dit bedrijf...Dit is je kans!

Op donderdag 8 oktober 2009 is Steve Ballmer, de opvolger van Bill Gates, te gast bij het Tv-programma NOVA College Tour. Samen met presentator Twan Huys kunnen studenten Steve Ballmer interviewen. En jij kan daarbij aanwezig zijn! Stuur een e-mail naar college.tour@remove-this.nps.nl met je naam, leeftijd, telefoonnummer, studie en vraag aan Steve Ballmer.

In het programma NOVA College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van Nova-presentator Twan Huys. Het interview vindt plaats op een Universiteit of Hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en van het werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal.

In NOVA College Tour waren eerder te gast onder anderen oud-minister van Buitenlandse Zaken van de VS Madeleine Albright, voetballegende Johan Cruijff, acteur en regisseur John Malkovich, cabaretier Hans Teeuwen, dominee Jesse Jackson, prinses Irene en spiritueel leider de Dalai Lama.