Gemeente Soest

.

Nieuwe toeristische gids en website zetten gemeente Soest op de kaart

06 oktober

Op donderdag 8 oktober a.s. overhandigt Antonio van de Hengel, voorzitter van het Toeristisch Platform Soest (TPS), de eerste editie van de toeristische gids 'Soest' aan wethouder Middelkoop. Naast de uitgave van de gids gaat deze dag ook de website www.uitinsoest.nl de lucht in. Zo kan de bezoeker zich prima voorbereiden op zijn verblijf in Soest. De gids en de website maken deel uit van een promotiecampagne van het TPS.

Gids en website

De gids bevat een verzameling van bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants, cafés en verblijfslocaties in Soest. Niet eerder waren deze gebundeld; dat maakt de gids dan ook uniek! Bovendien is een overzicht opgenomen van de grote evenementen die in de gemeente georganiseerd worden. Kortom: een praktisch en handzaam boekje voor iedereen die wil weten wat er in Soest en Soesterberg te doen is.

Ook de website bevat alle activiteiten die de recreant in Soest kan ondernemen. Daarnaast houdt het TPS op deze plek het actuele nieuws bij over evenementen in Soest en Soesterberg.

Toeristisch Platform Soest

Het Toeristisch Platform Soest is een samenwerkingsverband van onder andere de gemeente Soest, VVV Soest, Midden- en Kleinbedrijf (MKB), Koninklijk Horeca Nederland, Soester logiesverstrekkers en recreatie- en cultuurorganisaties in Soest. De kerntaak van het platform is om Soest als toeristisch-recreatieve bestemming aantrekkelijker te maken en daardoor meer bezoekers naar Soest te trekken. De gids en website zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest.