Gemeente Roermond

Herinrichting Kruisherenstraat van start

Donderdag 8 oktober start aannemer BAM Infra in opdracht van de Gemeente Roermond met de herinrichting van de Kruisherenstraat. Het werk is verdeeld in twee fases:

Eerste fase

In deze fase wordt de volledige bestrating opgebroken vanaf de Joep Nicolasstraat tot aan het Stationsplein. De Kruisherenstraat wordt op dit gedeelte voor alle verkeer afgesloten. Alle panden blijven door middel van loopschotten bereikbaar. Afhankelijk van de weersomstandigheden duurt deze eerste fase tot eind november 2009. De mobiele fietsenstalling wordt tot nader bericht in de Knevelsgraafstraat opgebouwd.

Tweede fase

Het gedeelte tussen de Joep Nicolasstraat en de St. Cornelisstraat vormt de tweede fase. De start van deze fase overlapt gedeeltelijk de eerste fase. Over de exacte startdatum worden de ondernemers en bewoners via een bewonersbrief geïnformeerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden duurt deze tweede fase tot medio december 2009. In verband met de benodigde uithardingstijd blijft dit gedeelte vervolgens gedurende een aantal weken afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bewoners / leveranciers van de Hamstraat en Stationsplein zijn gedurende bovenstaande werkzaamheden niet bereikbaar via de Kruisherenstraat.

Eerste publicatiedatum: 07-10-2009 Bijgewerkt: 07-10-2009