Gemeente Harderwijk


Hebt u geldzorgen?

08/10/2009

Het aantal mensen met financiële problemen groeit. Door de crisis raken mensen werkloos en dat leidt tot lagere inkomens. Nu al komt één op de vijf huishoudens maandelijks geld tekort. Wanneer u geldzorgen hebt, bent u dus niet de enige. Schuldhulpverlening kan u helpen bij het oplossen van uw financiële problemen.

Sinds 1 oktober is er het een en ander verandert in de uitvoering van de schuldhulpverlening in Ermelo en Harderwijk. Westerbeek COD BV neemt in deze gemeenten de plaats in van Stadsbank Midden-Nederland. De gemeenten Ermelo en Harderwijk willen de hulpverlening aan inwoners met financiële problemen en schulden beter organiseren. Om te voldoen aan eigen en internationale regels is besloten om via een Europese aanbesteding te komen tot een nieuw contract. Nu de nieuwe situatie volledig duidelijk is gaan de gemeenten zich sterk inzetten voor goed bereikbare ondersteuning voor mensen met financiële problemen.

Meer informatie over schuldhulpverlening vindt u hier op onze website. Wanneer er nog onduidelijkheden zijn dan horen wij dit graag. U kunt contact opnemen met:

- Gemeente Harderwijk, Bert van Putten, tel. 411 262 of e-mail bert.van.putten@harderwijk.nl;

- Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe. Inloopspreekuur dagelijks van 8.30 uur tot 9.30 uur;

- Westerbeek COD BV, Marry van Koot, e-mail m.vankoot@westerbeekbv.nl of Harm Nielsen, tel. 06 30 50 53 96.


____________________