Cash4Gold, dat goud koopt via de post, breidt internationaal verder uit met een lancering in Nederland 08/10/2009 09:03

PR Newswire

AMSTERDAM, October 8 /PRNewswire/ --

- De grootste koper van goud gaat voor de Nederlanders goud dat niet meer nodig is omtoveren in contant geld

Cash4Gold, het Amerikaanse bedrijf dat de industrie heeft gecreëerd om goud van particulieren te kopen, heeft zijn bijzonder succesvolle dienst in Nederland gelanceerd. Het bedrijf heeft meer dan 900.000 tevreden klanten in de VS, het VK en in Canada en wil snel de grootste direct response adverteerder worden in Nederland. MC Hammer, een hiphop legende die drie keer een Grammy gewonnen heeft, is de beroemdheid die optreedt als woordvoerder van het bedrijf.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20090727/LA52238LOGO-a)

Inwoners van Nederland kunnen nu Cash4Gold gebruiken om sieraden die zij niet meer willen hebben of die kapot zijn, omwisselen voor contant geld zonder dat zij de straat op hoeven te gaan en ze hoeven nu ook niet meer naar pandjeshuizen of juweliers te gaan om die dingen te verkopen.

"Wij hebben de afgelopen maanden onze diensten met succes gelanceerd in het VK en in Canada en Cash4Gold biedt nu trots onze unieke diensten aan aan Nederlandse consumenten", zei Cash4Gold CEO Jeff Aronson. "Ons bedrijf heeft als eerste het verkopen van goud via de post opgezet en wij verheugen ons erop dat wij de veilige, makkelijke, snelle dienst, met een garantie voor 100% tevredenheid, van Cash4Gold nu ook aan kunnen bieden aan de inwoners van Nederland."

Cash4Gold accepteert goud, zilver en platina en betaalt de klanten op basis van de kwaliteit en hoeveelheid van het edele metaal dat in een sierraad zit, bekend als de smeltwaarde. De smeltwaarde is uitsluitend gebaseerd op de edele metalen in een sierraad en houdt geen rekening met decoratieve, kunstzinnige of gevoelswaarde.

Wat een Cash4Gold klant moet doen is heel simpel. Ten eerste: de consument vraagt een vooraf betaald Smelter Terugstuur Pakket aan, dat kan online of via een gratis telefoonnummer. Dat pakket wordt naar hun huis- of zakenadres gestuurd. De klant stopt de zaken met goud, zilver of platina in de betaalde en verzekerde envelop en verstuurt die via de post. Het pakket wordt dan verwerkt in de moderne fabriek van Cash4Gold en daar testen door het bedrijf opgeleide professionals alles op de aanwezigheid en hoeveelheid van edele metalen.

Nadat de waarde bepaald is, stuurt Cash4Gold meteen een cheque naar de klant, of stort het geld rechtstreeks op hun bankrekening, waar zij de voorkeur aan geven. Indien een klant om enige reden van gedachten verandert of niet helemaal tevreden is over het bod van Cash4Gold, kan hij of zij binnen 12 dagen het bedrijf bellen of e-mailen en kan dan alles gratis terug laten sturen. Dat is de hoeksteen van de garantie van Cash4Gold van 100% tevredenheid van de klanten.

Inwoners van Nederland die interesse hebben in het verkopen van hun ongewenste sierraden, kunnen www.Cash4Gold.com bezoeken of 0800-020-6231 bellen.

Over Cash4Gold
Cash4Gold is de belangrijkste koper van edele metalen in de wereld, zij koopt onder meer goud, zilver en platina van iedereen. Honderdduizenden tevreden klanten hebben miljoenen dollars van Cash4Gold ontvangen sinds de oprichting van het bedrijf. Cash4Gold is actief in de VS, het VK, Canada en Nederland. Om goud in Nederland te verkopen, kijkt u op
http://www.cash4gold.com/ of belt u 0800-020-6231.

Ben Mann van Beck Media & Marketing, +1-310-689-7363, ben@beckmedia.com, voor Cash4Gold; Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20090727/LA52238LOGO-a






-