De Nederlandse Organisatie ElcaMedia bekroond als Zilveren Prijswinnaar op de 39e jaarlijkse Creativity Awards 08/10/2009 09:36

PR Newswire

HOOFDDORP, Nederland, October 8 /PRNewswire/ -- De 39e jaarlijkse Creativity Awards bekroonden ElcaMedia uit Nederland als de Zilveren Prijswinnaar in de categorie drukwerk: B2B-brochure.

Dit jaar beoordeelden experts uit een aantal van de meest prestigieuze ontwerpbedrijven uit de Verenigde Staten het werk van hun collega's en studenten.

Er waren duizenden deelnemers uit 37 landen voor de 39e jaarlijkse Creativity Awards. De competitie brengt werk van over de hele wereld onder de aandacht in het Jaarlijkse Boek, dat elk jaar gepubliceerd wordt na afloop van de competitie en verkocht wordt in boekenwinkels wereldwijd.

ElcaMedia is een kwaliteitsgedreven bedrijf. Ons doel is om onze cliënten van dienst te zijn met uitstekende marketinginstrumenten en concepten waarmee zij op hun beurt cliënten kunnen bereiken op een innovatieve en doeltreffende manier.

Daarom is onze slogan 'Enable More' (Maak meer mogelijk) een perfecte weerspiegeling van waar we voor staan.

Vorig jaar was ElcaMedia de winnaar van de prestigieuze SIA-prijs voor de meest doeltreffende groene marketingcampagne.

Over ElcaMedia:

ElcaMedia is een gespecialiseerd marketing- en communicatieagentschap dat werkt voor cliënten in B2B. Haar ervaren team bestaat uit verschillende nationaliteiten en is meertalig, en het agentschap is wereldwijd actief in uiteenlopende industrieën.

Tot haar diensten behoren merk- en marketingstrategie,
reclamecampagnes, merkbeheer, ontwikkeling van bedrijfsidentiteit, productlanceringen en andere marketingcommunicatieactiviteiten.

ElcaMedia is de eerste en enige marketingcommunicatieadviesgever ter wereld die Marketingadviesgevers van Cradle to Cradle heeft die gemachtigd zijn door EPEA en Michael Braungart. Vorig jaar won ElcaMedia de prestigieuze SIA-prijs voor de meest doeltreffende groene marketingcampagne. http://www.elcamedia.com

Over de jaarlijkse Creativity Awards:

De jaarlijkse Creativity Awards werden in 1970 in het leven geroepen in Louisville, KY, VS. Het zijn één van de langst lopende onafhankelijke internationale competities ter wereld op gebied van reclame en grafische vormgeving. In deze competitie van drukwerk, websites, reclame en mediaontwerpen kiezen de experts elk jaar de beste ontwerpen uit de hele wereld, die dan gepubliceerd worden in het jaarlijkse Creativity Awards boek dat 400 pagina's telt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: ElcaMedia BV, Daan Elffers, Siriusdreef 17-27, 2132 WT Hoofddorp, Nederland, Tel: +31(0)23-568-9126, Fax: +31(0)84-747-3085, daan@elcamedia.com






-