Landstede

Kick Off Landstede Basketbal en Landstede Volleybal één grote show

Dinsdag was het dan eindelijk zo ver: de Kick Off 2009-2010. In een volle ZBC-hal vond de presentatie plaats van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. Een zeer geslaagde avond met meerdere hoogtepunten, waaronder de lancering van de nieuwe sites en de verrassende onthulling van de nieuwe mascotte.

Spellencircuit voor de jeugd
De Kick Off werd geopend met een spellencircuit voor de jeugd, georganiseerd vanuit de JuniorClub. Op de activiteit waren in totaal ruim 50 kinderen afgekomen.

Officiële opening
Na dit onderdeel begon de officiële opening met het openingswoord van voorzitter Jaap Hagedoorn. Gespannen gezichten in het publiek, want de bezoekers waren erg benieuwd naar wat komen ging.

Allereerst werden met een ferme druk op de welbekende rode knop de nieuwe sites van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal gelanceerd. Vervolgens werd de intensieve verbinding met het Centre for Sports & Education nader toegelicht.

Parade van teams
Tijdens de opkomst van de teams mochten de talenten van het Centre for Sports & Education als eerste aantreden. Daarna was het de beurt aan de teams van Landstede Volleybal/VCZ en Landstede Basketbal/ZAC.

De spanning werd opgevoerd met de dames van Reloaded, want er was nog een mystery guest aangekondigd. Uit de rook verscheen een prachtige nieuwe mascotte, die bij alle thuiswedstrijden aanwezig zal zijn en uiteraard bij de JuniorClub activiteiten.

Spectaculaire demonstraties
De hele zaal was vervolgens klaar voor het hoogtepunt: de presentatie van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal! Uiteraard werden de lange mannen met een enthousiaste high five verwelkomd door de nieuwe mascotte.

Na korte en spectaculaire demonstraties van beide teams, waarbij Larry Cunningham en René van der Mark aan beide kanten de hoofdrol opeisten, konden de supporters met hun helden op de foto. Al met al een geslaagde avond, die veel verwachtingen heeft gecreëerd voor het komende seizoen!