Gemeente Baarn

Bevolkingsonderzoek veiligheidsbeleving

Op dit moment vindt in Baarn een veiligheidsonderzoek plaats onder de inwoners. Per brief worden ongeveer 600 inwoners uit Baarn gevraagd mee te werken aan een onderzoek naar de veiligheid in Baarn. Het is belangrijk om zoveel mogelijk reacties binnen te krijgen. Zo krijgen wij een goed beeld over hoe de mensen veiligheid ervaren in hun woonomgeving en ons dorp.

De informatie uit het onderzoek wordt gebruikt voor het vaststellen van de actiepunten voor gemeente, politie en andere organisaties in de komende jaren. De veiligheid in Baarn kan altijd worden verbeterd, maar daarvoor is het wel belangrijk om te weten hoe u veiligheid ervaart.

Als u een brief hebt ontvangen en u beschikt over internet, dan is het voor u en het onderzoeksbureau het gemakkelijkst als u de digitale versie van de enquête invult. De niet relevante vragen worden dan automatisch weggelaten. Uiteraard kunt u ook de papieren versie opvragen. Zie daarvoor de informatie in de brief.

Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Dat is niet alleen in het belang van de overheid, maar zeker ook uw eigen belang. Laat ons weten waar de veiligheid kan worden verbeterd.

Informatie
Meer informatie over de veiligheidsmonitor staat op de website Veiligheidsmonitor. Voor vragen over het onderzoek in onze gemeente kunt u contact opnemen met Robert Spek. Hij is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via telefoonnumer (035) 548 17 25 of e-mail robert.spek@baarn.nl.