Video: Mexico, in de voorhoede van multimedia evenementen, presenteert de Vivace Producciones show bij de opening van de viering van zijn tweehonderdjarig bestaan 08/10/2009 13:10

PR Newswire

MEXICO STAD, October 8 /PRNewswire/ --

- Octavio Garcia Allende, Producent en General Director, en Martin Arnaud, Creative Director, hebben met succes een unieke manier gecreëerd om de geschiedenis van Mexico over te dragen

De spectaculaire show, gepresenteerd door de Federale Regering, heeft zowel Mexicanen als buitenlanders versteld doen staan, dankzij het harde werk, de creativiteit en de technologie bij Vivace Producciones.

U kunt het multimedia persbericht zien op:
http://www.prnewswire.com/mnr/vivaceproducciones/40316/

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091008/NY84229 )

Dit Mexicaanse productiebedrijf is erin geslaagd duizenden mensen bijeen te brengen bij de ceremonie voorafgaande aan de Grito de la Independencia, in de avond van 15 september 2009. Dit was een evenement waar men makkelijk van kon genieten vanaf het Zocalo Plaza in de hoofdstad en dat de warmte, kleurrijkheid, blijheid en feestvreugde van ons volk toonde, eigenschappen waarvoor wij wereldwijd beroemd zijn en het allerbelangrijkste: het toonde dat wij onze geschiedenis en wat zij voor Mexicanen betekent, niet vergeten zijn.

Deze productie toonde aan mensen overal in de wereld dat Mexico niet alleen een land is dat zich steeds blijft ontwikkelen en dat voorop wil lopen in de wereld bij de productie van eersteklas shows, maar dat het ook een land is dat zijn eigen "roots" kent en trots is op zijn cultuur en tradities.

Vivace Producciones is een bedrijf dat 100% Mexicaans is en dat Mexicaans talent en productie verenigt in een spectaculair wereldwijd multimedia evenement. Dit is een toonbeeld van culturele integratie, het bevorderen van de waarden en tradities van Mexico tijdens de 200 jaar dat wij al een onafhankelijk land zijn. "Mexico en el corazon" bekijkt en benadrukt onze geschiedenis en blikt vooruit naar de toekomst van een modern Mexico.

Meer dan 900.000 mensen hebben "live" van deze Mexicaans productie genoten en het evenement is door nog eens miljoenen mensen bekeken via de TV en het internet. Er hebben meer dan 500 mensen aan gewerkt, onder meer Mexicaanse kunstenaars, operators, ingenieurs, producenten, creatieve stafleden en technici.

Vivace Producciones heeft met succes een vernieuwend spectaculair evenement in drie bedrijven geschapen:


- Eerste bedrijf: Beroemde en bekende mensen werden getoond terwijl zij de mensen begroetten en toonden hoe trots ze zijn Mexicaan te zijn.


- Tweede bedrijf: Kijkers worden uitgenodigd mee te gaan in een meeslepende reis door de geschiedenis van Mexico, door middel van zijn gezichten, getoond via projectie op verschillende schermen, inclusief een reusachtig scherm gemaakt van behandeld water.


- Derde bedrijf: Het Palacio Nacional wordt verlicht; het komt tot leven en beweegt zich naar zijn oorspronkelijke opzet via optische illusies die de toeschouwers verbazen. Het gebouw roept het verleden en zijn eigen oorsprong op doordat zijn eigen bakstenen bewegen, hult zichzelf in bloemen en wordt, een paar seconden lang, een onderdeel van de tradities en kleuren van Mexico.
Dankzij de meest geavanceerde modelleertechnologie, reist het Palacio Nacional terug door de tijd en de meest zinnebeeldige ogenblikken in de Mexicaanse geschiedenis. Lasers in de lucht en vuurwerk sluiten de show af, een onvergetelijke ervaring voor de mensen die het meegemaakt hebben.

Om de mensen die de show niet konden bijwonen op 15 september een kans te geven de show te zien is het evenement op 17, 18 en 19 september drie keer per dag herhaald beginnend om 20:30 en het heeft een record aantal mensen naar de Zocalo van Mexico Stad getrokken.

Francisco Santamaria, kantoor: +52-5578-3113, mobiel: +52-1-55-2335-0007, Francisco@intrendnext.com






-