Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 08-10-2009

Zeeuw rijdt 110 kilometer / uur te hard

HOOGE ZWALUWE: De politie heeft woensdagavond omstreeks 20.45 uur op de Brandestraat een 23-jarige man uit Sint Maartensdijk betrapt op een forse snelheidsovertreding. De automobilist reed met een gecorrigeerde snelheid van 190 kilometer per uur, terwijl ter plaatse een snelheid is toegestaan van 80 km / uur. De verdachte werd staande gehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Heusdenaar aangehouden voor verduistering in dienstbetrekking

WAALWIJK: Vannacht is omstreeks 00.10 uur een 37-jarige man uit Heusden betrapt op het verduisteren van drie telefoons en een
navigatiesysteem. De Heusdenaar was als ordepicker werkzaam bij een bedrijf aan de Energieweg.

Hij besloot vannacht aan het eind van zijn dienst enkele goederen van het bedrijf in zijn jaszak te verstoppen om deze mee naar buiten te smokkelen. Hij vertelde dat hij grote schulden had en deze goederen daarom had willen doorverkopen. Er was gisteravond bij de uitgang een extra steekproefsgewijze personeelscontrole waardoor de man tegen de lamp liep. De politie maakt proces-verbaal op ter zake verduistering in dienstbetrekking.

Drie bekeuringen voor 16-jarige knul

RIJEN: Agenten hebben woensdagavond op de Karel Doormanstraat een 16-jarige jongen uit Rijen aangehouden. Hij reed als bestuurder op een bromfiets met achterop een vriendje. Hij bleek tijdens de controle niet in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs. Ook was het achterlicht kapot. Verder bleek hij geen legitimatiebewijs bij zich te hebben. Hij is aangehouden waarna aan het bureau zijn ouders zijn paspoort kwamen brengen. Hij heeft drie bekeuringen gekregen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 08-10-2009 14:22 | © Regio Midden en West Brabant |