Politie Hollands Midden

Wat u altijd al van de politie wilde weten

Regio - Politie Hollands Midden houdt de inwoners van de regio graag op de hoogte van zaken die spelen in het bewakingsgebied. Daarom ontvangt iedere inwoner van Hollands Midden de huis-aan-huis krant 'Politiepost'. In november staat de volgende uitgave gepland en de politie is hiervoor op zoek naar brandende vragen over de politie.

De nieuwste Politiepost heeft namelijk als thema: 'Alles wat u altijd al van de politie wilde weten'. Inwoners worden uitgenodigd vragen aan de politie voor te leggen. Bijvoorbeeld hoeveel cellen heeft Politie Hollands Midden? Of hoe krijg je DNA van een sigarettenpeuk of een vingerafdruk van een glas af?

De inhoud van de Politiepost zal dus grotendeels door de inwoners zelf worden bepaald. De leukste, interessantste of meest gestelde vragen worden door deskundigen in de aankomende editie van de Politiepost beantwoord.

Het gaat dus om algemene vragen over politiewerk. Specifieke zaken waarmee persoonlijke belangen gemoeid zijn, moeten via normale kanalen (bureau of de website) worden voorgelegd.

Vragen kunnen vóór maandag 26 oktober worden gestuurd naar email: politiepost@hollands-midden.politie.nl, of schrijf naar Politie Hollands Midden, ter attentie van Bureau Communicatie, Postbus 4240, 2350 CE Leiderdorp. De laatste editie van 'Politiepost' is op internet te raadplegen via www.politie.nl/hollands-midden.

--- einde bericht ---