FloraHolland


Bloemist on the move 8 t/m 11 oktober in Eelde

EELDE (8 oktober 2009) - De opvallende met bloemen beschilderde Fiat 500 en de bijbehorende reclamezuilen voor de promotiecampagne: `Bloemist on the move!' komt deze week naar Eelde. `Bloemist on the move!' is de nieuwe campagne van Bloemenbureau Holland en de VBW en zich richt op bloemisten via de groothandels. Deze rondreizende presentatie is een bonte verzameling frisse ideeën waaruit bloemisten naar hartenlust kunnen putten om hun verkoop te stimuleren en inspiratie op te doen.
Een bezoekje aan de 'Bloemist on the move'-stand is voor iedere bloemist de moeite meer dan waard. Er hangen talloze voorbeelden van promotionele acties (van uiterst simpel tot zeer uitgewerkt), er zijn korte videofilmpjes van bloemisten die vertellen over hun aanpak. Ook is er een heuse ideeënwedstrijd.

Van 8 tot en met 11 oktober is de `Bloemist on the move'-stand te bezoeken op marktplaats Eelde bij groothandelscentrum Euro Fleur Eelde. Zondag 11 oktober van 10.00 - 17.00 is de stand ook aanwezig tijdens de najaarsshow van Euro Fleur Eelde.