Gemeente Zijpe


Scootermeetings Jongeren Noord-Holland Noord 2009 een succes! LOGO gemeente Zijpe

Sinds 2004 organiseert het Regionaal Jongerenwerk van Stichting Welzijnsbevordering Kern8 i.s.m. scooterzaak Scooter-Power de Legale brommer & Scooter Meetings Noord-Holand Noord. De gratis toegankelijke meetings zijn ieder jaar erg succesvol geweest en staan garant voor een dag vol spektakel. Zo ook dit jaar tijdens de drie (!!!) meetings die op 6, 13 en 20 september achtereenvolgend in Anna Paulowna, Alkmaar en Wieringerwerf georganiseerd werden!

De organisatie kijkt dan ook met een tevreden gevoel op de evenementen terug. In totaal hebben zoân 1200 jongeren uit de kop van Noord-Holland de meetings bezocht en genoten van de bijzondere sfeer waarmee scootermeetings nu eenmaal gepaard gaan. Want het blijft uniek en bijzonder wanneer honderden scooterliefhebbers behorende tot de zgn. âlastig te bereikenâ doelgroep zich verzamelen om naar elkaars pareltjes te komen kijken.

En pareltjes waren er zeker ook dit jaar weer volop te vinden. Mooi, snel of bijzonder? Er was heel wat moois te zien. De verrichtingen op Demobaan (in Wieringerwerf zelfs van een professionele stunter), Rollerbank en CustomShow werden dan ook met veel enthousiasme gevolgd en bij iedere meeting werd er reikhalzend uitgekeken naar wie er met de bekers voor âmooiste brommer of scooterâ en âmeeste vermogen op de rollerbankâ naar huis zouden gaan.

Welke meeting het leukst was? Daar zijn de meningen over verdeeld. Drie meetings op drie verschillende locaties zijn gewoon niet met elkaar te vergelijken. Wel zeker is dat bezoekers en organisatie volop hebben genoten en dat het succes volgend jaar zeker wordt geprolongeerd!

De Scootermeetings Noord-Holland Noord 2009 werden mogelijk gemaakt door de gemeenten Alkmaar, Anna Paulowna, Graft-De Rijp, Harenkarspel, Niedorp, Schermer, Wieringen, Wieringermeer, Zijpe en scooterzaak Scooter-Power uit Schagen.

Nieuwe ideeën!!!
Heb je ook een super idee voor een jongeren activiteit? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers van de gemeente Zijpe en wie weet voeren we binnenkort jouw idee uit! Bel met Justine Lomax: 06-26572678 of Rijk van Eijk: 06-26572597.