Ingezonden persbericht


Forum Amsterdam 2009 - Donderdag 8 en vrijdag 9 oktober

Over een maand is het zover: op 8 en/of 9 oktober hopen we je te ontmoeten op het Forum Amsterdam 2009. Het Forum brengt studenten, alumni, docenten / staf en gasten bijeen van ons internationale netwerk. Plaats: Olympisch Stadion, Amsterdam. Meld je nu aan!

Agenda 8 Oktober (Academisch)

- 9.30 u: aankomst / welkom; 10.00 u: start programma
- "Building a Winning Team" - George Kohlrieser
- Meeting met Johan Cruijff

- Viering 10-jarig bestaan van ons netwerk & Johan Cruyff University Amsterdam
- Uitreiking van de Awards

- Netwerken

- ong. 16.00 u: einde dag 1.

"Building a Winning Team" - George Kohlrieser George Kohlrieser is docent Leiderschap en Organizational Behaviour bij IMD, één van de meest vooraanstaande Business Schools van Europa. Kohlrieser is bovendien specialist in onderhandelen en deskundige in bestrijding van geweld. Managers vandaag de dag moeten zich aan kunnen passen en in staat zijn de beste wijze te kiezen bij risico´s om de beste resultaten te bereiken. Volgens hem kan, op de manier zoals veel sporters trainen, ons brein getraind worden in het ontdekken van mogelijkheden en het overwinnen van obstakels. > Meer Informatie

Agenda 9 Oktober (Sport)

- 9.30 u: aankomst / welkom; 10.00 u: start programma
- Sport & Fun Activiteiten

- Picknick Lunch & Photos

- Netwerken

- ong. 16 u: einde dag 2

Deelname - Registratie Bevestig deelname s.v.p. via een e-mail naar: forum@cruyffinstitute.org

NB: Studenten en docenten/staf Johan Cruyff College & Johan Cruyff University: Deelname wordt in september opgepakt / georganiseerd via je College of University. Houd de datum vrij in je agenda!