Gemeente Gaasterlân-Sleat


Hoe gaat het met de Gaasterlandse jeugd?


Ook benieuwd hoe het met de jeugd uit Gaasterlân-Sleat gaat? En wat de laatste ontwikkelingen zijn in de omvorming van Jong in Fryslân naar het Centrum voor jeugd en gezin? Op deze site onder onderwijs, welzijn en zorg vindt u onder andere informatie die betrekking heeft op jeugd.

Alle informatie over het meest actuele jeugd-, alcohol- en drugsbeleid staat hier vermeld. Ook kunt u uw zorgen, uw mening of uw gedachten delen met ons via het digitale formulier. Wij hechten veel waarde aan uw mening en nemen dit mee bij de ontwikkeling van ons beleid. Daarnaast staan ook de activiteiten en contactgegevens van de jongerenwerkster op de website. De jongerenwerkster zet zich in voor de jeugd uit Gaasterlân-Sleat, door het organiseren van activiteiten in samenwerking met de jeugd en vrijwilligers.

De gemeente is ook hard bezig met de ontwikkeling van een Centrum voor jeugd en gezin in de gemeente. De basis is reeds gelegd vanuit Jong in Fryslân. Alle ontwikkelingen kunt u volgen via de website.

Hebt u nog ideeën, toevoegingen of andere zaken die u mist op de website die betrekking op de jeugd? Dan horen wij dat graag. Alle tips zijn van harte welkom!

RELEVANTE LINKS
Jeugd