Celebrate Work 7: Het grootste college van Nederland


ROTTERDAM, 20091005 -- Donderdag 8 oktober wordt de Van Nelle fabriek in Rotterdam de grootste collegezaal van Nederland. 800 professionals zullen voor één dag terug de collegebanken in gaan om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Vitae, het netwerk van de Nieuwe Professional, organiseert Celebrate Work 7 en heeft aan 2200 professionals gevraagd welke workshops zij het liefst zouden willen volgen. Samen met de vier toonaangevende opleidingsinstituten van Nederland (Nyenrode Business Universiteit, Schouten en Nelissen, de Baak en Pieterman) biedt Vitae de meest succesvolle workshops aan.

Workshops
De vier opleidingsinstituten verzorgen op Celebrate Work 7 een breed aanbod aan workshops. Persoonlijk excelleren, Talentontwikkeling, 30ers; Werken vanuit passie en Praktische coachingsvaardigheden zijn een aantal van de veertien workshop die gegeven worden. Iedere deelnemer kan zich voor twee workshops inschrijven. Alle workshops duren 2 1/2 uur per stuk. Aan het eind van de dag krijgen alle deelnemers een deelnemerscertificaat uitgereikt.

Kennisontwikkeling: juist nu
Het grootste college van Nederland wordt georganiseerd om professionals gratis de mogelijkheid te geven te investeren in hun ontwikkeling. Vanwege de huidige economische situatie wordt er minder in kennis geïnvesteerd. Vitae ziet het belang van inhoudelijke ontwikkeling van professionals juist ook in tijden van recessie in. Zodat deze talenten als het economisch weer beter gaat een voorsprong hebben en in staat zijn persoonlijk te excelleren.

Celebrate Work
Vitae organiseert Celebrate Work en andere events zodat gelijkgestemden ervaringen kunnen uitwisselen en inspiratie kunnen opdoen. Zoals de Vitae Initiatieven, Celebrate Responsibility, de Bouw & Civiel Award en de Financial Talent Award. Alle momenten zijn gratis.

In 2009 heeft Vitae voor de vijfde keer op rij een prachtige notering bereikt in de top van de Beste Werkgevers van Nederland. En scoorde wederom hoog op Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap.

Talentmanagement
Vitae is een verbintenis aangegaan met het Powerhouse Competing for Talent van de Nyenrode Business Universiteit. Onder leiding van Prof. dr. Lidewey van der Sluis, als koploper op het gebied van theorie en best practices in talentmanagement én als kennispartner van de leerstoel Talentontwikkeling. Met deze verbintenis wil Vitae een substantiële bijdrage leveren aan kennisgeneratie, -ontwikkeling en overdracht op het gebied van talentmanagement. Samen met het Powerhouse heeft Vitae het Talent Lab opgericht. In het Talent Lab worden professionals van Vitae in hun werk- en leerproces gevolgd waarbij er wordt geëxperimenteerd met interventies op het proces van hun talentontwikkeling. Het doel van het Vitae Talent Lab is het optimaliseren van Vitae'ers op hun werkplek door hen te sturen op de twee pijlers van werkgerelateerd leren. Enerzijds is dat het talentprofiel van het individu, anderzijds de ontwikkelkracht van de organisatieomgeving.


Over Vitae
Vitae is een landelijk personeelbemiddelingsbureau voor de werving en selectie van vast personeel en de bemiddeling van tijdelijke professionals. Jaarlijks bemiddelt Vitae ongeveer 4.000 kandidaten voor een vast dienstverband in 12 verschillende specialismen. Vitae telt ongeveer 1750 medewerkers, waarvan 1000 Vitae Interim Professionals voornamelijk werkzaam zijn in Techniek en Finance. Vitae is hiermee de enige partij in Nederland die de sectoren werving & selectie en interim professionals naast elkaar heeft groot gekregen. Vitae is opgericht in 1986 en heeft tien vestigingen in Nederland: Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Maastricht, Enschede en Zwolle.
www.vitae.nl en www.snippr.nl





Ingezonden persbericht