Bieden op top-koks, opbrengst voor KiKa


HOUTEN, 20091008 -- Top-koks Alain Alders, Gerrit Greveling, Paul van de Bunt, Henk Savelberg, Stefan van Sprang, Egon van Hoof, Jon Sistermans, Imko Binnerts en meesterpatissier Harry Mercuur hebben allen een dienst ter veiling aangeboden voor de veiling van de nieuwe Horeca Outlet Beurs te Houten. Veilingmeester Henk Westbroek start op maandag 26 oktober, om klokslag 14.00, met het veilen van de grootmeesters onder de aanwezige horecaondernemers. De opbrengst gaat in zijn geheel naar KiKa.

Alain Alders of Gerrit Greveling een dag als coach in de keuken. Meedraaien in de 'sterrenkeuken' van Paul van de Bunt of Henk Savelberg, met aan het eind van de dag een diner. Het zijn grepen uit de te veilen diensten, welke aangeboden worden op de nieuwe vakbeurs voor horecaondernemers.

Alain Alders, chefkok van sterrenrestaurant De vrienden van Jacob: 'Ik heb zelf ook kinderen, daarom denk ik dat ik er er meer gevoel bij heb. Wat KiKa doet vind ik gigantisch goed. Als ik mijn steentje kan bijdragen op een voor mij eenvoudige manier, dan doe ik dat heel graag.'
Jon Sistermans, starter van de "novelle cuisine": 'KiKa is een mooi fonds. Als je gezond bent, ben je een bofkont. Dus als je de kans krijgt om iets terug te doen, dan moet je dat gewoon doen.'
Met de aangeboden diensten hopen de top-koks, naast het steunen van KiKa, kennis, inspiratie en ideeën aan te reiken aan degene die op hen biedt.





Ingezonden persbericht