Gratis seminar over uitbesteden op 5 november 2009 in Eindhoven


AMSTERDAM, 20091008 -- Ondernemers zijn van harte uitgenodigd voor het seminar "Goed werk uitbesteden" waar tips en adviezen gegeven worden die essentieel zijn als men nu en in de toekomst op een goede manier bedrijfsactiviteiten wil uitbesteden. Het seminar vindt plaats op 5 november 2009 in Eindhoven.

Uitbesteden steeds belangrijker
Startende ondernemers zullen al snel te maken krijgen met het uitbesteden van werk. Wanneer moet men uitbesteden en waar moet men op letten? Steeds meer ondernemers kiezen voor het uitbesteden van werk zoals de boekhouding of het ontwerp van de website. Hierbij is het belangrijk dat men effectief bedrijfsactiviteiten kan uitbesteden en niet de controle verliest bij het uitbesteden.

Het programma
Het programma bestaat uit zes thema's. Welke vormen van uitbesteden bestaan er? Wanneer moet men uitbesteden? Wat zijn de voor- en nadelen? Waar moet de ondernemer op letten? Hoe kan men gemakkelijk uitbesteden? Hoe maakt je als ondernemer van websitebezoekers klanten?

Leerzaam, uniek en kosteloos
Volgens Anthony Carter, organisator: "We weten uit ervaring dat startende ondernemers in het begin alle hulp kunnen gebruiken. Dit seminar biedt de ondernemer de mogelijkheid om met andere ondernemers een unieke en leerzame middag door te brengen. En omdat startende ondernemers erg op de centjes moeten letten, hebben we het seminar kosteloos gemaakt."

Voor meer informatie: www.rizzorizzo.nl/page/gratis-seminar-over-uitbesteden