Beelscherm exploitant Streetcaster sponsor kickboksgala Pain And Glory


LELYSTAD, 20091008 -- De exploitant achter het grootste beeldscherm van Lelystad zal het spectaculaire kickboksgala Pain and Glory vs Dangerzone in Lelystad gaan sponsoren. De twee partijen hebben elkaar gevonden op initiatief van No Limit Events.

De organisatie heeft ervoor gekozen om het sportieve aspect te koppelen met diverse goede doelen. Voor welke specifieke goede doelen zij gekozen hebben zal in een later stadia bekend worden gemaakt. Het eerste goede doel zal gesponsord worden door Streetcaster. Deze sponsort indirect Stichting 3D. Door deze samenwerking stelt de organisatie van het kickboksgala kaarten beschikbaar voor een aantal jeugdige fans die in contact staan met stichting 3D. Stichting 3D heeft in het verleden al eerder contact gehad met de organisatoren van het kickboksgala met betrekking tot kaarten, en is dan ook zeer verheugd met dit gebaar van de beeldscherm Exploitant.

De organisatie zal daarnaast ook de droom van Djes Paulina verwezenlijken. Hij zal op het gala 8 november as. een demopartij vechten. Djes zal helaas nooit een officiële partij kunnen vechten doordat hij diverse operaties heeft gehad aan zijn hoofd om een tumor te verwijderen. Door DJes deel te laten nemen aan het evenement laat de organisatie de droom van deze talentvolle vechter uitkomen. De organisatie wenst Djes veel sterkte bij zijn voorbereidingen voor zijn partij.

Pain and Glory VS Dangerzone zal plaatsvinden op 8 november 2009 in de sporthal te Rietlanden. Voor kaarten en meer informatie kunt u de website bezoeken www.painandglory.nl .





Ingezonden persbericht