LearningGuide voor Windows 7 maakt overgang snel en eenvoudig


's-HERTOGENBOSCH, 20091009 -- LearningGuide Solutions is er helemaal klaar voor. Haar LearningGuide voor Windows 7 is beschikbaar en ondersteunt op efficiënte en vooral ook effectieve wijze de migratie van Windows Vista of Windows XP naar de nieuwste versie van Microsoft's besturingssysteem, Windows 7. In ruil voor migratieplannen biedt LearningGuide Solutions organisaties deze LearningGuide voor Windows 7 tijdelijk gratis aan.

LearningGuide is een Elektronisch Performance Support Systeem (EPSS) dat gebruikers ondersteunt in hun dagelijks werk met tal van toepassingen van zowel Microsoft als van andere aanbieders van desktop- en bedrijfsapplicaties. Bij migraties, implementaties van nieuwe toepassingen of wijzigingen hiervan biedt een LearningGuide uitkomst, direct beschikbaar op de werkplek van iedere medewerker. Uitgebreid opleiden is dan niet nodig, want de gerichte ondersteuning van iedere LearningGuide helpt gebruikers zonder onderbreking verder.

LearningGuide voor Windows 7 is helemaal toegesneden op het snel en vlekkeloos laten verlopen van de migratie naar het nieuwe Microsoft besturingssysteem. Nieuwe werkwijzen en procedures in Windows 7 worden duidelijk gemaakt, evenals de verschillen met voorgaande Windows-versies. Gebruikers van Windows 7 kunnen met LearningGuide zonder tijd- of productieverlies soepel doorwerken in het belang van productiviteit en efficiency.

Over LearningGuide Solutions
LearningGuide Solutions levert performance support oplossingen die eindgebruikers op eenvoudige wijze op de werkplek ondersteunen bij het toepassen van werkprocessen, desktop- en bedrijfsapplicaties. LearningGuide Solutions, met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van standaard en maatwerk leercontent, o.a. op het gebied van Microsoft Office applicaties, ERP en EPD oplossingen en document management systemen en levert verschillende en aanvullende diensten op het gebied van performance support.
Voor meer informatie:www.learningguide.nl