Level 3 Communications heeft datum gepland voor telefonische vergadering over cijfers derde kwartaal 2009

BROOMFIELD, Colorado (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20091008 --

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) zal woensdag 28 oktober zijn resultaten voor het derde kwartaal van 2009 bekendmaken en om 10.30 uur (EDT) een telefonische vergadering beleggen.

De telefonische vergadering over het derde kwartaal van 2009 wordt live uitgezonden op de website van Level 3: www.Level3.com. Indien u niet in staat bent het gesprek bij te wonen via het internet, kunt u inbellen via 800-378-6902 of 913-981-5587, toegangscode 5958674. Daarnaast kunt u vragen stellen door een e-mail te sturen naar Investor.Relations@Level3.com.

Het gesprek wordt gearchiveerd en is live beschikbaar via de website van Level 3: http://lvlt.client.shareholder.com/. Daarnaast kunt u op donderdag 5 november een herhaling van het gesprek beluisteren tot 12 uur (EST) door te bellen naar 888-203-1112 of 719-457-0820, toegangscode 5958674. Voor aanvullende informatie kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer 720-888-2502.

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) is een toonaangevend internationaal aanbieder van communicatiediensten op basis van glasvezelnetwerken. Diensten van Level 3 worden geleverd door 100% dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc. Ondernemingen, mediabedrijven, groothandelaren en overheidsorganisaties vertrouwen op Level 3 voor de levering van diensten met een voor de branche toonaangevende combinatie van schaalbaarheid en waarde over een eind-tot-eind glazvezelnetwerk. Level 3 heeft metro- en langeafstandsdiensten, waaronder transport, data, internet, levering van mediacontent en voice-diensten. Kijk voor informatie op www.Level3.com.

Forward-looking statement

Enkele van de uitspraken in dit persbericht zijn van vooruitblikkende aard. Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en meningen van het management. Deze op de toekomst gerichte uitspraken (forward-looking statements) zijn geen garantie voor de prestatie en zijn onderhevig aan een aantal onzekerheden en andere factoren, waarvan vele buiten de macht van Level 3 liggen, die ervoor zouden kunnen zorgen dat de werkelijke gebeurtenissen wezenlijk verschillen van wat is aangegeven of geïmpliceerd in deze uitspraken. De belangrijkste factoren die zouden kunnen voorkomen dat Level 3 de gestelde doelen behaalt zijn onder andere de huidige onzekerheid op de financiële markten over de hele wereld en de wereldwijde economie, verstoringen van de financiële markten die het vermogen van Level 3 zou kunnen verstoren om extra financieringen te verwerven, alsook het vermogen van het bedrijf om: overgenomen bedrijven met succes te integreren, het verkeer op het netwerk te vergroten; de intellectuele eigendom en eigendomsrechten te verdedigen; effectieve bedrijfsondersteuningsdiensten te ontwikkelen; systeem- en netwerkfouten of storingen te verhelpen; nieuwe diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klanten en acceptabele marges genereren, om gekwalificeerde managers en overig personeel aan te trekken en te behouden en om te voldoen aan alle voorwaarden van schuldverplichtingen. Aanvullende informatie met betrekking tot deze en andere belangrijke factoren vindt u in de registraties van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. De uitspraken in dit persbericht moeten worden beoordeeld in het licht van deze belangrijke factoren. Level 3 is onder geen beding verplicht, en ontkent nadrukkelijk elke verplichting om deze forward-looking statements bij te werken of aan te passen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of om enige andere reden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Level 3 Communications, Inc.
Media:
Debra Havins, 720-888-7466
of
Investeerders:

Valerie Finberg, 720-888-2501

ISIN US52729N1000