Makita vervolgt verjaardagsfeest met nieuwe acties en webshop


SON, 20091008 -- Makita uit Son is 35 jaar actief op de Nederlandse markt. Om dit vieren start op 2 november a.s. een actieperiode waarin het bedrijf professionals gedurende 35 dagen trakteert op verschillende acties en kortingen waarin het getal 35 centraal staat. Gelijktijdig met de start van deze campagne lanceert Makita haar nieuwe webshop.

De professional kan in de actieperiode, van 2 november tot en met 6 december, een diversiteit aan acties verwachten. Deze zijn te vinden op de website van Makita, www.makita.nl, en in het speciale actieboekje dat via de dealers verkrijgbaar is. Tijdens de actieperiode biedt Makita iedere week vijf tot negen producten aan met 35% of € 35,- korting. Deze korting wordt rechtstreeks aan de eindgebruiker geretourneerd. Alle informatie staat in het actieboekje. Afgelopen voorjaar heeft Makita met veel succes een zelfde actie georganiseerd.

Webshop
Per 2 november gaat ook de nieuwe webshop live met het complete assortiment van Makita. Via de webshop, www.makita.nl, is het mogelijk om 24 uur per dag machines, accessoires en/of gebruiksartikelen te bestellen. De uitlevering vindt plaats via de dealer naar keuze. Het is ook mogelijk de actieproducten via de webshop te bestellen.

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals en semi-professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van ?s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit; een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

Fotobijschrift: Eén van de acties: de BMR100 met 35% korting.





Ingezonden persbericht