Geslaagde opening Het Schippershuis Zutphen


ZUTPHEN, 20091013 -- De opening van Het Schippershuis op 8 oktober jl. trok veel bekijks. Meer dan 250 relaties wisten de weg naar het nieuwbouwpand op industrieterrein `de Revelhorst' in Zutphen te vinden.

Het moderne en robuuste pand waar de bedrijven Avancé Communicatie en IsraPunt zich per 20 juli 2009 hebben gevestigd is een opvallende verschijning op het industrieterrein. 'Het Schippershuis' bevat een aantal uiterlijke kenmerken van een schip en voert terug naar de voorliefde voor de scheepvaart van initiatiefnemers Arno Jolink en Esther Hofmans.

Zij kunnen inmiddels terugkijken op een geslaagde opening. Het gevarieerde middagprogramma wist alle genodigden te boeien. Na een persoonlijk openingswoord van Esther Hofmans over het ontstaan van de bedrijven IsraPunt, Avancé Communicatie en het ontstaan van het Schippershuis nam theatermaker, schrijver en theoloog Kees van der Zwaard het woord over met een speciaal voor de opening van het Schippershuis geschreven voorstelling.

Uiteindelijk mochten Merel en Sil (de kinderen van Arno en Esther) samen met de kinderen van alle collega's, om half 5 de opening verrichten door symbolisch door het grote doek met afbeelding van het Schippershuis in de feesttent te lopen. Met deze handeling en onder luid getoeter van de scheepshoorn werd het pand officieel gedoopt en een behouden vaart toegewenst. De deuren van Het Schippershuis gingen open en bezoekers konden aansluitend een kijkje nemen in het nieuwe pand, waar sinds 20 juli 2009 de bedrijven IsraPunt Telecom & ICT en reclame- en internetbureau Avancé Communicatie zijn gehuisvest.

Meer informatie
Het Schippershuis, Zonnehorst 17, 7207 BT Zutphen
www.avancecommunicatie.nl of www.israpunt.nl





Ingezonden persbericht