Ordina Beheer NV


Noordelijk IT Evenement - Het Nieuwe Werken

8 oktober 2009 - Martinikerk Groningen - Externe seminar

Het NITE-event is het jaarlijks terugkerend evenement van de Noordelijke IT E-community, dé community voor noordelijke IT professionals, managers en dienstverleners. De editie van 2009 vindt plaats in de Martinikerk in Groningen. Thema's van 2009 zijn Het Nieuwe Werken, het dichten van de kloof tussen Onderwijs & Bedrijfsleven en Draadloos Groningen.

Ordina mag hier als grote ICT-dienstverlener en werkgever in het Noorden natuurlijk niet ontbreken. Bart van der Meij, management consultant, zal hier onze organisatiebrede visie presenteren op Het Nieuwe Werken waarbij de noodzakelijke link wordt gelegd tussen technologie en cultuur om een investering rendabel te maken.

U kunt zich gratis aanmelden op www.nite-event.nl/registreren.

Programma

De thema's van het nITe event 2009 zijn
* Het Nieuwe Werken
* Het dichten van de kloof tussen Onderwijs en Bedrijfsleven
* Draadloos Groningen.

Genodigde sprekers zijn o.a Google, lector New Business & ICT Hugo Velthuijsen, en trendwatcher Jaap Bloem.

Namens Ordina houdt management consultant Bart van der Meij een inspirerend verhaal over Het Nieuwe Werken en de noodzakelijke combinatie van technologie en cultuur:

Het Nieuwe Werken - een combinatie van technologie en cultuur Door Bart van der Meij, management consultant Ordina

Het Nieuwe Werken roept bij velen de associatie op met flexplekken, gadgets en locatieonafhankelijk werken met Web 2.0 technologieën, zoals sociale media, wiki's en blogs. Voor een organisatie is Het Nieuwe Werken een ontwikkeling die met behulp van nieuwe technologie onder meer werken op afstand, co-creatie en zelfs cultuurverandering mogelijk maakt. Als medewerkers onderling, maar ook in samenwerking met klanten. De impact hiervan raakt niet alleen ICT en ICT-beleid, maar ook de inrichting van werkprocessen, kennisdeling, leiderschap en managementstijl, cultuur, organisatiestructuur en uw dienstverlening. De invoering van Het Nieuwe Werken brengt dus ook dilemma's met zich mee ten aanzien van informatiebeveiliging, kennis als machtsmiddel, beloningsstructuur etc. Alleen een focus op meer dan technologie leidt tot een rendabele investering.

Meer informatie over het programma vindt u op www.nite-event.nl/programma.

Sprekers

Bart van der Meij is een ervaren projectmanager, consultant en trainer op het gebied van innovatie van de bedrijfsvoering en dienstverlening. Zijn kracht ligt in het inspireren van mensen met zijn visie en ideeën. Hij richt zich met name op het projectmatig implementeren van kennismanagement, digitaal werken, e-overheid en het veranderen van werkwijzen. Bart verzorgt regelmatig workshops, lezingen, colleges en trainingen op het gebied van organisatie, innovatie, kennis- en informatie(management) en de rol van professionals daarbij. Daarnaast is hij betrokken bij diverse netwerken, waaronder het Noordelijk Informatie Netwerk.

Martinikerk Groningen

Adres

Martinikerk Groningen Martinikerkhof 3 9712 JG Groningen

Website www.nite-event.nl/locatie