Ingezonden persbericht


Persbericht

Frans Molenaar AT C&A vanaf donderdag verkijgbaar

Amsterdam, 5 oktober 2009 - De collectie 'Frans Molenaar at C&A' hangt vanaf donderdag 8 oktober in 27 geselecteerde C&A-filialen en is daarnaast te vinden in de C&A-shop op Wehkamp.nl. De kledinglijn bestaat uit mantels, blazers, blouses, rokken, pantalons en accessoires zoals shawls, tassen en handschoenen. Dit is de eerste collectie die Frans Molenaar exclusief voor C&A ontwerpt. Naast deze lijn hangt ook de 'Selected by Frans Molenaar' collectie in de winkels. Deze mode van C&A is speciaal door Frans Molenaar geselecteerd op stijl en kwaliteit.

Op maandag 14 september maakten Frans Molenaar en C&A, tijdens de coutureshow van Frans Molenaar, bekend voor de komende jaren te gaan samenwerken. Deze samenwerking komt voort uit een lang gekoesterde wens van Frans Molenaar om een prêt-à-porter-collectie te maken. C&A en Frans Molenaar willen het 'juist nu' mogelijk maken dat een brede doelgroep zich kan kleden in exclusieve ontwerpen van Frans Molenaar.

Met de start van de verkoop wordt tevens de nieuwe televisiecommercial van C&A uitgezonden. Hierin zal Frans Molenaar zelf te zien zijn, naast zijn muze Irene van de Laar, die een deel van de collectie toont. Beiden zijn ook groot in de etalages van de geselecteerde C&A-filialen te zien.

Voor foto's uit de collectie 'Frans Molenaar at C&A' klik hier

Noot aan de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: C&A Nederland, Paulien Straeter, 020 - 510 60 00, paulien.straeter@retail-sc.com Frans Molenaar, Mirjam Bax, 020 - 673 53 73, info@fransmolenaar.nl

'Frans Molenaar at C&A' en 'selected by Frans Molenaar' zijn in 27 geselecteerde C&A-filialen te koop:

Alkmaar-Centrum, Almere-Centrum, Amstelveen, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag-Centrum, Dordrecht, Eindhoven-Centrum, Enschede-Centrum, Gouda, Groningen-Centrum, Haarlem-Centrum, Heerlen-Centrum, Leiden, Leidschendam, Maastricht-Centrum, Nijmegen-Centrum, Rijswijk, Rotterdam-Centrum, Rotterdam Zuidplein, Tilburg-Centrum, Venlo, Zwolle.

Deze C&A-winkels worden geladen als zogenaamde topstores, wat betekent dat er een ruimer en exclusiever aanbod komt.