Oranjewoud




Mooie opdracht door prima afstemming

Na een korte intensieve voorbereiding heeft Oranjewoud deze zomer de opdracht verworven voor de realisatie van de milieustraat in de gemeente Vught. De gemeente Vught had begin dit jaar bij Oranjewoud de uitdaging neergelegd om per 1 januari 2010 te kunnen beschikken over een volwaardige voorziening voor het inzamelen en overslaan van (gevaarlijk) afval. Een traject waarvoor normaal anderhalf tot twee jaar staat.

Voor deze uitdaging heeft Oranjewoud een projectteam samengesteld waarin de disciplines Engineering, Bodemadvies, Milieumanagement en Milieurealisatie zitting hadden. Daarnaast zijn vele collega's betrokken geweest bij diverse andere werkzaamheden.

In een periode van drie à vier maanden zijn het definitieve ontwerp gemaakt, diverse onderzoeken uitgevoerd (bodem, geluid, lucht e.d.) en benodigde vergunningen aangevraagd. Specifiek detail is dat er gebouwd moest worden op een voormalige stortplaats.

Door de prima afstemming tussen de verschillende disciplines, de gemeente Vught en onze collega's bij Arcadis is weer aangetoond dat Oranjewoud in staat is om opdrachtgevers een breed scala aan diensten aan te bieden, binnen een korte tijd en met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Meer informatie:
Herman-Jan Kuyper, telefoon (0162) 48 72 54
Henk Verschuuren, telefoon (036) 530 84 71

* Nieuwsarchief

* Persberichten